⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Haddimizi bilmeden oynarsak ve bile bile lades bir kadro ile çıkarsak en az 3'lük olup döneriz bu işin şakası yok. İlk defa kendimizden daha güçlü bir takımla maça çıkacağız Avrupa'da. Hocanın nasıl bir oyun planı ve kadro seçimi ile çıkacağını ben de merak ediyorum.
Ama ben olsam net bir şekilde Torreira-Demirbay-Kaan orta sahası ile çıkarım. Kerem A.'nun oynaması demek 20 top kaybı demek. Oliveira deseniz son 11 çıktığı maçta gördük ne halde olduğunu. Ndombele zaten hazır değil.

Haddimizi bilerek oynamamız gereken bir maç.

4.4.2 gibi olur en fazla kerem oynasın istiyorsa

Sergio torreira onlerinde demirbay seklinde cikicaz gibi hissediyorum

Onde yine 2 kisi olacak karsilarken

Haddimizi bilerek oynamamız gereken bir maç.
1696265555106.webp

kerem sağda olur muhtemelen

Kerem cok top kaybediyor cok yorulur takim o tempoyu kaldıramayız bence git dön git dön. Keske ziyech oynayabilseydi. Tete de topa basmayi biliyor ama

maci biraz öldürmeye çalışmalıyız en azından ilk yarı

2. Yari alirsak daha etkili olabilir hem

Son düzenleme:
Kerem cok top kaybediyor cok yorulur takim o tempoyu kaldıramayız bence git dön git dön. Keske ziyech oynayabilseydi. Tete de topa basmayi biliyor ama

maci biraz öldürmeye çalışmalıyız en azından ilk yarı

2. Yari alirsak daha etkili olabilir hem

zaha ters kanatta topa basma işini dengeledi ve eğer 3lü orta saha ile çıkarsak zaten yeterince topu tutacak adam olur

1 tane de rakibi tehdit edecek en azından beklerini tedirgin edecek koşucu lazım diye düşünüyorum

kerem avrupada böyle maçlarda hep iş yaptı

moskova lazio ve barca aklıma gelenler

Heriflerin ortasahada bruno fernandes varken 2 ortasaha ile çıkmam.

Geri
Üst Alt