Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.438
- 8.933
- 2.518
Yarın manchester’ın Cenazesini kaldıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
22.45 yazıyor X'de.Saat kaçta?
Haftalardır forumlarını okuyorum hiçbirinden bu minvalde yazılan bir şey görmedim. Çoğu Avrupa'yı salıp lige odaklanalım modunda.manchesterda genel hava maçın diriliş maçı olarak görüldüğü
3 5 kat fazla koşmamız gerekecek
forumu pek okumadım united stand izliyom , oyuncular maça epey konstantre gibiHaftalardır forumlarını okuyorum hiçbirinden bu minvalde yazılan bir şey görmedim. Çoğu Avrupa'yı salıp lige odaklanalım modunda.
helal lan @dwelbszYarum o büyük balık pirana gibi sokacak sızı koydugumun seytanları
Ekli dosyayı görüntüle 221836
Ekli dosyayı görüntüle 221837
Biraz sıksalar 3'lerler bizi zaten. Anlamsız bir rahatlık var bizim tarafta.forumu pek okumadım united stand izliyom , oyuncular maça epey konstantre gibi
buruk geldiğinden beri ilk defa kendimizden büyük bi takımla oynuyoz, millet alıştı molde cobenhavn vsBiraz sıksalar 3'lerler bizi zaten. Anlamsız bir rahatlık var bizim tarafta.
Adamlar depde bayerne 3 attıBiraz sıksalar 3'lerler bizi zaten. Anlamsız bir rahatlık var bizim tarafta.
Başakşehir başında oynadı Leipzig PSG Manchestera karşı.Merak etmeyin Okan hoca yarınki maça nasıl çıkacağını hepimizden daha iyi bilir