Ergün Mehmet Duran
Iñaki Peña Hayranı
- 17 Eylül 2023
- 507
- 108
- 88
Dandirik dandirik gollerdi hocam onlarAdamlar depde bayerne 3 attı
Cl de bayern en son ne zaman 3 yemiştir ,hemde kendi evinde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dandirik dandirik gollerdi hocam onlarAdamlar depde bayerne 3 attı
Cl de bayern en son ne zaman 3 yemiştir ,hemde kendi evinde![]()
Otobüsle İngiltere zor hocam.GALİBİYETE İNANMAYAN OTOBÜSE BİNMESİN
futbolu acilen bırakmalısınToreria nın yanına koyacağımız bi tempolu adamımız yok ..
Ndombele olmaz..kerem d. Olmaz.. oliviera olmaz hepsi de kağnı gibi..
Aradığımız profil gedson gibi biriydi bulamadık.. ts nin aldığı mendy bile olurdu..
.........................Muslera...................
Boey....Sanchez....Nelsonn...Angelinho
...Toreria.....Oliviera....A.kerim
.........Kerem D............
..Barış.........Kerem A.
Zaha..icardi ve mertens i sonradan oyuna alırdım..
Saçma gelebilir ama benim ilk onbir tercihim bu yönde
hea?Umarım Exxen donmaz, maçtan daha çok önemsiyorum bunu daha bu sezon TV'de adam akıllı izleyemedim hep dondu sonra bilgisayara geçtim oysa diğer takımların maçlarında takılma olmuyor, inanılmaz sinir bozucu bir durum.
renktaş yanlış geldin galibaBfren bedelsiz bölünecek ama kağıt çok pahalı tavan tavan gidiyor diye atlayan sazanların eline verecekler.
Bedelsiz beklentili hisselerden en iyisi en ucuzu egeen.yeni arsasında yapılacak yeni fabrika vs beklenti çok.
Ben egeen biriktiriyorum gözlerim kapalı
Bfren bedelsiz bölünecek ama kağıt çok pahalı tavan tavan gidiyor diye atlayan sazanların eline verecekler.
Bedelsiz beklentili hisselerden en iyisi en ucuzu egeen.yeni arsasında yapılacak yeni fabrika vs beklenti çok.
Bfren bedelsiz bölünecek ama kağıt çok pahalı tavan tavan gidiyor diye atlayan sazanların eline verecekler.