⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Avrupa Avrupa duy sesimizi
İşte bu CİMBOM'un ayak sesleri
CİMBOM'la kimse başa çıkamaz
Manchester **nesi kolla kendini...

Toreria nın yanına koyacağımız bi tempolu adamımız yok ..

Ndombele olmaz..kerem d. Olmaz.. oliviera olmaz hepsi de kağnı gibi..

Aradığımız profil gedson gibi biriydi bulamadık.. ts nin aldığı mendy bile olurdu..

.........................Muslera...................

Boey....Sanchez....Nelsonn...Angelinho

...Toreria.....Oliviera....A.kerim

.........Kerem D............

..Barış.........Kerem A.

Zaha..icardi ve mertens i sonradan oyuna alırdım..

Saçma gelebilir ama benim ilk onbir tercihim bu yönde
futbolu acilen bırakmalısın

Umarım Exxen donmaz, maçtan daha çok önemsiyorum bunu daha bu sezon TV'de adam akıllı izleyemedim hep dondu sonra bilgisayara geçtim oysa diğer takımların maçlarında takılma olmuyor, inanılmaz sinir bozucu bir durum.
hea?

Bfren bedelsiz bölünecek ama kağıt çok pahalı tavan tavan gidiyor diye atlayan sazanların eline verecekler.
Bedelsiz beklentili hisselerden en iyisi en ucuzu egeen.yeni arsasında yapılacak yeni fabrika vs beklenti çok.
Ben egeen biriktiriyorum gözlerim kapalı

Bfren bedelsiz bölünecek ama kağıt çok pahalı tavan tavan gidiyor diye atlayan sazanların eline verecekler.
Bedelsiz beklentili hisselerden en iyisi en ucuzu egeen.yeni arsasında yapılacak yeni fabrika vs beklenti çok.
renktaş yanlış geldin galiba

Ziyech
Zaha
Ndombele
Torreira
Tete
Angelino
Sanchez

Takıma bak yaw hangi takımda bu kadar pl gormus topçu var büyük olay şu kadroyu toplamak

Geri
Üst Alt