- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
İngilizce soruyor soruyu hahahahaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kafamda sabahtan beri 50 tane maç oynadım 49'unda yenildik maalesef.
Gerçekten çok yükseldik bu maçta. Olası bir farklı maglubıyette Okan hocayı çiğ çiğ yenilecek gibi duruyorreisler bence bu kadar yükselmeyelim gönül isterki kazanalım 3 0 4 0 ama bu takımda ossuruktan teyyare değil cl en fazla katılan takımlardan biri buralarda nasıl oynanması gerektiğini bilen takım tv deki sözde futbol yorumcuları united kötü falan gs yener falan diyolar.
bakıyorumda çoğu fbjk li kişiler bunu diyenler haftasonu unitedin maçına bakmamışlar galiba çok pozisyona girdiler atamadılar eğer o maçtaki gibi başlarlarsa fena yapabilirler ve tabi muslerada bu konuda onlara yardım etmez inş.son zamanlarda hatalı goller yedi ve pozisyon bitirme sorunumuz çok fazla kerem a. saçma sapan tercihlerde bulunmassa gol atabiliriz. gerçekçi olmamız ve ayaklarımızın yere basması lazım bizim hedef maçımız kophenag baska yolu yok.
yenilirsek futbolculara yüklenmenin anlamı da yok.kerem topçu değil angelinho sol bek değil cart curt.okan istifa falan gerek yok.
bu maçı kazanırsak benim için çok büyük süpriz olur beraberlik harika olur ama çok zor.
united ligde kötü bu onlar için çıkış maçıda olacak bunuda unutmamak lazım
hedefimiz kophenag kophenag kophenag o kadar. ben beklenti içinde olmayacağım. tek istegim farklı falan yenilirsek futbolcuların morali bozulmaz ligede yansımaz inş.