⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

IMG_6776.webp

Beyler Ormandayim su an biraz stres atiyoruz karsimiza ayi mayi cikar mi acep

Net olarak yeneceğiz bu gün öyle çok fazla pozisyon vereceğimizi düşünmüyorum tempo tempo diyorsunuz ama tempolu tudorla derbi galibiyeti alamadık 35 lik drogba ile Juventuslu grubu çıktık biz o dönemki kadro şuanki kadro kadar bile tempolu değildi yıllarca Juventus pirle marchisio falan gibi adamlarla oynadı bu adamların hepsinde temposu düşük adamlardı mesela önemli olan ayakların yere sağlam basıcak hücuma çıkarken akıllı çıkıcaksın topun arkasında dururken pozisyon almayı bildin mi sorun olmaz

Ben çok rüya gören birisi olmama rağmen genelde bizim maçlarla ilgili neredeyse hiç rüya görmem.

Belki yılda 1-2 defa GS temalı rüyalar görürüm ama onlarda da kendim oyunun bir parçası olurum ya futbolcu olarak ya da teknik direktör olarak. Yani skora kendi etkim olur, dışarıdan bir seyirci olarak skor veya maç sonucu falan görmem.

Bu gece ise bugünkü United maçının rüyasını gördüm, yani en azından başını gördüm. Rüyamda maçın başında, zamanı tam hatırlamıyorum ama mutlaka ilk 10 dakika içinde olması lazım, Sanchez'in bir hatasıyla United penaltı kazanıyordu. Sanchez ise kırmızı kart görüyordu.

Kırmızı kartın çıktığı anda ise uyandım ve rüyanın devamını göremedim.
Değil sanchez herhangi biri kart görse başına neler gelecek biliyorsun değil mi?

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt