⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

tete, boenin coğu bindirmelerinde boeye pas yerine ya geriye dönüyor yada içe kat etmeye çalışıyor...
zahanın sağ kanat oynarsa, son ankara macında hem kerem hem de angelinoya attığı pasları göz önüne alınca sachanın bindirmelerini değerlendireceğini düşünüyorum

Muslera uzun sureden sonra soguk kalmayacagi bir mac oynayacak. Kaptan insallah efsane bir performans ortaya koyar.

tete, boenin coğu bindirmelerinde boeye pas yerine ya geriye dönüyor yada içe kat etmeye çalışıyor...
zahanın sağ kanat oynarsa, son ankara macında hem kerem hem de angelinoya attığı pasları göz önüne alınca sachanın bindirmelerini değerlendireceğini düşünüyorum
Zaha sol tarafta kendisi yüksek bir skor ihtimali oluşturuyor. Sağda oynatmak mantıksız zira solda Angelino ile oynuyor

Okan hocanın derbilerde boşu yok bjk hariç hep kazandık kritik maçlarda çok farklı oynadı bu takım rakibi bozan yıldıran ezen bir oyun oynadık Kopenhag maçındada öyleydik takım hazır olmadığı için 2.devre düştük bizim tek eksiğimiz keşke cidden şapkadan tavşan çıkaracak bir oyun aklımız olsaydı tek eksik noktamız bu işte

Keremi sadece 3-5-2 falan çıkacaksak icardinin yanında değerlendiririm böyle maçlarda Angelino zaten defansı zayıf keremin top kayıplarında akın akın gelirler oradan o yüzden mutlaka solda Zaha olmalı forvet arkasındaki isim tartışılır ama kerem olmaması kanaatindeyim ben şahsen o bölgede ndombeleyi oynatırdım

Mus
Sanchez--nels-abdul

Boey - torrei-sergio-angelino

- - - Tete - - - zaha
- - - - - - - - icardi

Nasıl olur

şu başlığın yarısı takımın hocasını, keremi, muslerayı filan gömmekle dolu

gerçekten iyi ki 1980lerde doğmuşuz

15-20 yıl geç doğsak bu çirkinliğin ve lümpenliğin bir parçası olacakmışız

Galatasaray taraftarının vasatlığa tahammülü yoktur olsaydı fbli olurdu eleştiri olucak olması gereken bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu başlığın yarısı takımın hocasını, keremi, muslerayı filan gömmekle dolu

gerçekten iyi ki 1980lerde doğmuşuz

15-20 yıl geç doğsak bu çirkinliğin ve lümpenliğin bir parçası olacakmışız
97li olarak beni dışlamana üzüldüğümü belirtmek isterim

Geri
Üst Alt