⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Bu arada kendime bir pay çıkarmış gibi olmayayım ama ne zaman maç izlerken aşağıdaki T-shirt'ü giydiysem takımımız yenilgi yüzü görmedi.

Ligde geçen sezon 2 Fener maçı, iç saha TS ve BJK maçları. Avrupa maçlarında ise Lazio 0-0 deplasmanı, 4-2 Marsilya ve Barcelona Camp Nou maçı. Bu sezon ise bugün Manchester maçı.

Büyüsü bozulmasın diye her zaman giymiyorum. Maç başlamadan önce mutlaka giymem gerektiğine dair bir hisse sahip oldum mu giyiyorum sadece.

IMG_20231004_002713.webp

Maç sonu stattaki üçlüye, yaşananlara vs nereden ulaşırız

Okan burada gram sallanmaz bundan sonra ligi bu senede kucağa alıcaz belli oldu bu ayrıca manu şöyle böyle kötü diyenlere geliyorum adamlar takır takır oynadı iddia ediyorum fenev yada Beştaş olsaydı şu maçta bak abartısız diyorum ilk yarı 3-0 4-0 ı görürdü manu

Bu arada kendime bir pay çıkarmış gibi olmayayım ama ne zaman maç izlerken aşağıdaki T-shirt'ü giydiysem takımımız yenilgi yüzü görmedi.

Ligde geçen sezon 2 Fener maçı, iç saha TS ve BJK maçları. Avrupa maçlarında ise Lazio 0-0 deplasmanı, 4-2 Marsilya ve Barcelona Camp Nou maçı. Bu sezon ise bugün Manchester maçı.

Büyüsü bozulmasın diye her zaman giymiyorum. Maç başlamadan önce mutlaka giymem gerektiğine dair bir hisse sahip oldum mu giyiyorum sadece.

Ekli dosyayı görüntüle 222036

Kingsin rtasssssss

Tesortun basina birsey getirirsen,,,

Küllahları değişiriz 🥶

Şu Kophenag maçında pes etmeyip aldığımız beraberlik belki de bizi gruptan çıkaracak puan olacak

Adamsın Can kardeşim…

Sokakta, caddede en ufak bir hareket olmamasına şaşırdım açıkçası. Merak ettim, her yer mi öyle?..Manu ne durumda olursa olsun büyük bir olay bu...

Sokakta, caddede en ufak bir hareket olmamasına şaşırdım açıkçası. Merak ettim, her yer mi öyle?..Manu ne durumda olursa olsun büyük bir olay bu...

Bizi diğer küçük takımlarla karıştırmayalım lütfen üstad…
Bizim için olağan bir galibiyet.

Yalnız kophenag da iyi oynamış Bayern e karşı...

Geri
Üst Alt