⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

abartmanın lüzumu yok lig maçına geçiş yapalım. antrenman falan yapamaz oldu takım bilmem farkında mısınız. maçtan sonraki gün izin, diğer gün bi taktik antrenman ve yolculuk halinde gidiyoruz.

Tamam sevindik eglendik falan ama Kerem dun rezildi. Tercihlerinin %90'i hataliydi. Hoca da feci kotu bir taktikle sahaya cikti. Adamlar mac boyunca orta sahamizi tek pasla gecip 5 kisiyi oyundan dusurdu surekli. Bu oyuna kalkip iyi mi diyeyim simdi? Sonuc iyi oldu ama her macta Onana gibi bir kurtarici bulamayiz benden soylemesi.

Takımın oyunu filan bir kenara bıraktım bugün dünkü galibiyetin keyfini yaşıyorum.

Geçen sezon Başak'ı deplasmanda 0-7 yendiğimizde de bugünkü gibi bir özgüven depolaması yaşamış, sonrasında seriye bağlamıştık.
Zaten serideyiz yav🤣. Bizim bekledigimiz iyi futbol ve takimin hazir olmasiydi. Iyi futbolu görduk agucu macinda. Unitedi old trafforda yendik. Sira patlama zamani. Oda ya antalya olur yada jeke maci

Tamam sevindik eglendik falan ama Kerem dun rezildi. Tercihlerinin %90'i hataliydi. Hoca da feci kotu bir taktikle sahaya cikti. Adamlar mac boyunca orta sahamizi tek pasla gecip 5 kisiyi oyundan dusurdu surekli. Bu oyuna kalkip iyi mi diyeyim simdi? Sonuc iyi oldu ama her macta Onana gibi bir kurtarici bulamayiz benden soylemesi.

abartmanın lüzumu yok lig maçına geçiş yapalım. antrenman falan yapamaz oldu takım bilmem farkında mısınız. maçtan sonraki gün izin, diğer gün bi taktik antrenman ve yolculuk halinde gidiyoruz.
En iyi antreman mac denmiyor mu? Bol mac yapiyoruz, antremana pek gerek kalmiyor haliyle. Ha oynamayan topcular ertesi gun normal antreman yapiyor zaten. Ilk11 oynayanlar rejenerasyon yapiyor

Abi bu takımı yenersin. Nasıl mı?

Mertens oyuna girmeli, ortasahada kolay top kaybı yapmayacaksın ve Kaan ile Angelinho çok ileri çıkmayacak.

60 gibi Mertens ve Baris dusunulebilir. Bilmiyorum hocanin plani ne ancak gercektende puan alabiliriz bu mactan buna inancim var. Sorunumuz suydu; cabuk top kayiplari ve panik, defansta proaktif degiliz Davinson disinda (takim defansi genel olarak) bir de Icardi'yi hic kullanamadik, hic. Eger oyun tipimiz bu sekilde olacaksa, Icardi'yi oyundan alirsin cunku bu oyunda su ana kadar bir fonksiyonu yok.

Demistik :)

Ilk yari sonunda goruluyodu ki "puan" alinir ki biz 3 tane birden aldik :)

Ikinci yari daha az pas hatasi yaptik, daha kisa mesafede karsiladik rakibi, Abdul'e de buyuk alkis, orada o golu yeseydik biterdik belki de cok kritik bir mudahalesi var !

Vallahi maç başlığına ilk defa yazabiliyorum. Rüyada gibiyim dün geceden beri. Allah Galatasaray'ımızı hayatımızdan eksik etmesin. İnanılmaz çok acayip bir takımın taraftarlarıyız şükürler olsun.

Ama Icardi için ayrı bir şey yazmak istiyorum; O penaltıyı kaçırdığı anda yıkıldım ve Icardi'yi yermeye başladım maçı izlerken. Dedim bak Galatasaray taraftarı sevdiğini gömmeyi de bilir yapma bunu bize artık bu kaçıncı oldu derken herif yine akıl almaz bir gol attı. Ne dediysem ağzıma tıktı. Lan oğlum bu herif nasıl bir ruh hastası arkadaş? Hepimizi ruh hastası yaptı yemin ediyorum olacak iş değil ;D

Dün gece sonunda uzun süredir bu kadar mutlu olmadığımı anladım. İnanılmaz bir şeydi. Gece uyku tutmadı 3-4 gibi uyuyabildim ve doğal olarak uyanamayıp sabah işe geç kaldım.

Helal olsun hepinize aslan parçaları, eksik olmayın 🙏

1696415865772.webp

Geri
Üst Alt