⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Hiç ihtimal vermiyordum artık 2.lik için umudum var

En basindan beri diyordum ben hatta gecen sezondan beri.. Basliklar var iste UEFA Ligi mi CL mi ... Bizim ait oldugumuz yer, o yildizin yuzu gozu hurmetine, CL'dir. Orada olunca, tamam les gibi gecirdigimiz donemler de var ancak ffp sebebiyle Erenlerle falan gol kasiyorduk, farkli oluyoruz. Rakipler bizi zaten cok iyi taniyorlar. CL Tweet atiyor geri donduler diye vs... Ustelik simdi, tarihin en sasali kadrosu, en iyisi demedim maddi/sukse/taninirlik olarak, ile geldik. Tadini cikaralim ve ilk maci kazanmis olsak, 6 puandaydik suan :(

Tamam sevindik eglendik falan ama Kerem dun rezildi. Tercihlerinin %90'i hataliydi. Hoca da feci kotu bir taktikle sahaya cikti. Adamlar mac boyunca orta sahamizi tek pasla gecip 5 kisiyi oyundan dusurdu surekli. Bu oyuna kalkip iyi mi diyeyim simdi? Sonuc iyi oldu ama her macta Onana gibi bir kurtarici bulamayiz benden soylemesi.

hiç katılmıyorum, futbol rakibe göre oynanan bir oyundur, sen kalkıp ingiltere'de united'a karşı harika bi oyun kusursuz hamlelerle maç kazanamazsın. bunu real madrid de bayern münih de yapamaz. ne yapılması gerekiyorsa yaptık. hatta 1 tık ileri gidiyim şöyle maçı tekrar kafamızda yaşayalım, kaç tane pozisyon verdik yuh be muslera ne kurtardı yuh be adamlar nasıl kaçırdı diyebileceğin? kadıköy ya da beşiktaş deplasmanında oynasan bu kadar pozisyona girer rakibin zaten. oynadıgımız takımı unutup oyuna kötü demek biraz haksızlık oluyor. hayalini kurdugumuz 6 numarayı adamlar 1 saatte falan çekip alabiliyor elinden.

hiç katılmıyorum, futbol rakibe göre oynanan bir oyundur, sen kalkıp ingiltere'de united'a karşı harika bi oyun kusursuz hamlelerle maç kazanamazsın. bunu real madrid de bayern münih de yapamaz. ne yapılması gerekiyorsa yaptık. hatta 1 tık ileri gidiyim şöyle maçı tekrar kafamızda yaşayalım, kaç tane pozisyon verdik yuh be muslera ne kurtardı yuh be adamlar nasıl kaçırdı diyebileceğin? kadıköy ya da beşiktaş deplasmanında oynasan bu kadar pozisyona girer rakibin zaten. oynadıgımız takımı unutup oyuna kötü demek biraz haksızlık oluyor. hayalini kurdugumuz 6 numarayı adamlar 1 saatte falan çekip alabiliyor elinden.

Bahsettiğim bu zaten. Biz rakibe göre falan oynamadık. Oynasaydık orta sahamız yol geçen hanına dönmezdi.

Suyun asagiya doğru çekmesi için öyle
55*110 genişliğinde düzlüğe sahip olup son 1 Metrenin eğim olması anlamsız.
Drenaj sistemi var zaten.
Bir futbolcu dengesiz bassa aşağıya yuvarlanır.
o kadar eğime gerek yok sel mi olacak da 45 derece eğim yapmışlar.

Herifler zemini yükseltip buna kılıf uydurmuşlar gibi. :asd:

55*110 genişliğinde düzlüğe sahip olup son 1 Metrenin eğim olması anlamsız.
Drenaj sistemi var zaten.
Bir futbolcu dengesiz bassa aşağıya yuvarlanır.
o kadar eğime gerek yok sel mi olacak da 45 derece eğim yapmışlar.

Herifler zemini yükseltip buna kılıf uydurmuşlar gibi. :asd:
30 senedir boyle zaten yeni mi farkettin :D

Penalti pozisyonunda direk kirmizi görmeliydi. Gercek olan bu. Ortada bir yanlis yok yani
Yok
Çift opsiyon mu diolar ney ondan direk olmaz
P6 kk diye

Ha pozisyon gereği kırmızı +p6 da olabilen şeyler var
Adama çift dalar taban falan o klasman değişimi oluyor ,önce kk sonra p6 gibi
Burada önce p6 sonra kart öncelik öyle

Bahsettiğim bu zaten. Biz rakibe göre falan oynamadık. Oynasaydık orta sahamız yol geçen hanına dönmezdi.
saygı duyuyorum hocam demek ki farklı şekilde izlemişiz maçı. torreria + kaan ayhan ile orta sahayı da harika dizayn ettiğimizi düşünüyorum ben. biz de köy takımı değiliz, yıldızları olan çok iyi bir takımız. tamamen önlem almaya yönelik çıksaydık bu skoru alamayacağımızı düşünürdüm ben. kendi oynunu da kabul ettirmek zorundasın bence. dediğim gibi adamlar hayalini kurdugumuz 6 numarayı alıp sağ beke koyuyor öyle bir güç var karşında.

+++ bu arada kerem konusunda sana katılıyorum, olumlu sonuçlandırması gereken en az 3-4 tane pozisyonun içine etti, adam ilk defa 10 numarada oynuyor hayatında. bunu da old trafforda yapmak sanırım en zor iştir. orda okan hoca daha iyi bir plan bulabilir miydi bilmiyorum ama keremi kesmek de çok zor iş. sürekli mücade eden hiç saklanmayan sürekli her an asist gol ihtimali olan acayip bir topçu.

saygı duyuyorum hocam demek ki farklı şekilde izlemişiz maçı. torreria + kaan ayhan ile orta sahayı da harika dizayn ettiğimizi düşünüyorum ben. biz de köy takımı değiliz, yıldızları olan çok iyi bir takımız. tamamen önlem almaya yönelik çıksaydık bu skoru alamayacağımızı düşünürdüm ben. kendi oynunu da kabul ettirmek zorundasın bence. dediğim gibi adamlar hayalini kurdugumuz 6 numarayı alıp sağ beke koyuyor öyle bir güç var karşında.

Torreira+Kaan konusuna katılıyorum ancak rakip 3 orta sahayla oynadığında sen 2 kişiyle karşılayamıyorsun işte. Bahsettiğim konu bu. Kalite farkından bağımsız sen direk orta sahayı 2'ye 3 olacak şekilde rakibe veriyorsun. Böyle olunca da adamlar sürekli o +1'i bulup tek pasla orta sahanın içinden geçiyor.

Torreira+Kaan konusuna katılıyorum ancak rakip 3 orta sahayla oynadığında sen 2 kişiyle karşılayamıyorsun işte. Bahsettiğim konu bu. Kalite farkından bağımsız sen direk orta sahayı 2'ye 3 olacak şekilde rakibe veriyorsun. Böyle olunca da adamlar sürekli o +1'i bulup tek pasla orta sahanın içinden geçiyor.
bu denklemde takımın en kritik hamlesi sanırım ndombele olacak. hazır hale geldiğinde elimiz çok farklı orta saha kombinlerini yapmaya müsait olacak. artık onu bekleyeceğiz milli arada tamamen hazır olursa belki maç maç ndombeleli arkalarında 2 tane 6 numaralı falan değişik şeyler izleyebiliriz.

bu denklemde takımın en kritik hamlesi sanırım ndombele olacak. hazır hale geldiğinde elimiz çok farklı orta saha kombinlerini yapmaya müsait olacak. artık onu bekleyeceğiz milli arada tamamen hazır olursa belki maç maç ndombeleli arkalarında 2 tane 6 numaralı falan değişik şeyler izleyebiliriz.

2 6'dan ziyade özellikle Bayern maçlarında 433'e dönüp orta sahayı olabildiğince kalabalık tutmamız gerekiyor. Bizi dünkü gibi yakalayıp orta sahamızı sürekli tek pasla geçerlerse United gibi bırakmazlar. Coman Sane Kane üçlüsü ilk yarıdan rezil rüsva eder bizi.

Yanildim demek yerine hala birseyler ariyorsun

Komik olan bu

Hangi konuda yanilmisim? Bak diger arkadas argumanlarini sundu fikirlerimizi anlattik birbirimize. Adamlar en az 10 kere orta sahamizi yuruyerek gecmedi mi? Kerem surekli pozisyonlarimizin icine etmedi mi? He yok bunlar olmadi diyorsan diyecek bir seyim yok. Kusura bakma da benim gozum fanatiklikten korlesmis degil. Eksimizi artimizi gorebiliyorum.

Geri
Üst Alt