⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

2 6'dan ziyade özellikle Bayern maçlarında 433'e dönüp orta sahayı olabildiğince kalabalık tutmamız gerekiyor. Bizi dünkü gibi yakalayıp orta sahamızı sürekli tek pasla geçerlerse United gibi bırakmazlar. Coman Sane Kane üçlüsü ilk yarıdan rezil rüsva eder bizi.
benim bayern maçlarında asıl korkum angelino. dün united daha erkenden rashfordu sağa çekse ya da martiali erken oyuna alsa orda maden bulmuş gibi sürekli angelinoya oynuyorlardı. bayern bu madeni affetmez ve sürekli ordan bizi işlemeye başlar. sanırım o maçlarda nelson sanchez stoper yapıp sol beki apo yapmalıyız. orta sahayı da mutlaka 3lemeliyiz. bayernin de united gibi çok kötü bi zamanını yakalamış olabiliriz. tabi milli maç arasında falan sakatları döner mi form tutarlar mı o arada bilmiyorum ama şu an onlar da karşılaşmaktan korkutmayacak bi durumda. ama bayernin ölüsü dünyanın en iyi 3 takımından biri oldugu için inanılmaz analiz yapıp kadro kurmak gerekiyor.

benim bayern maçlarında asıl korkum angelino. dün united daha erkenden rashfordu sağa çekse ya da martiali erken oyuna alsa orda maden bulmuş gibi sürekli angelinoya oynuyorlardı. bayern bu madeni affetmez ve sürekli ordan bizi işlemeye başlar. sanırım o maçlarda nelson sanchez stoper yapıp sol beki apo yapmalıyız. orta sahayı da mutlaka 3lemeliyiz. bayernin de united gibi çok kötü bi zamanını yakalamış olabiliriz. tabi milli maç arasında falan sakatları döner mi form tutarlar mı o arada bilmiyorum ama şu an onlar da karşılaşmaktan korkutmayacak bi durumda. ama bayernin ölüsü dünyanın en iyi 3 takımından biri oldugu için inanılmaz analiz yapıp kadro kurmak gerekiyor.

Evet Angelino konusu korkutucu duruyor Bayern maci icin. Sol bekte Abdulkerim oynasa bile Zaha'nin ya da sol icte oynayan oyuncunun surekli oraya yardima gitmesi gerekecek.

3 - 4 tanesi haricinde yaptigimiz top kayiplari normal kayiplardi. 2 - 3 tane de uzatmalarda oldu ama heyecandan.

Hangi konuda yanilmisim? Bak diger arkadas argumanlarini sundu fikirlerimizi anlattik birbirimize. Adamlar en az 10 kere orta sahamizi yuruyerek gecmedi mi? Kerem surekli pozisyonlarimizin icine etmedi mi? He yok bunlar olmadi diyorsan diyecek bir seyim yok. Kusura bakma da benim gozum fanatiklikten korlesmis degil. Eksimizi artimizi gorebiliyorum.

Herseyi cok bilyosunuz ya,o oynasın bu oynamasın.olur olur.tete de çöp,baris alper de çöp,ndombele kilolu.her rakip ayrı.bayern munihe karşı savunmada ve hücumda tecrübe lazım.sanchez ve nelsonu oynatmaya bakalım önce,sonra da angelinoyu nasil oynatacağını hoca düşünsün bi zahmet.boyle yetenekli ve bayerni tanıyan bi adam var.

Ya ben kime ne anlatmaya calisiyorum. Soylediklerimi duvara anlatsam daha fazlasini anlar. Bas engeli gec iste bosuna zaman kaybi.

Yalnız dünkü maçta Abdulkerim bayağı iyiydi. Adam 2 net golü çıkardı. Angelino yedeğe geçse Abdulkerim sol bek olsa bizim defans tandemi oluşsa yemiş ederim Çanakkale geçilmez olur. Önüne bir de hazır bir ndombele ile sakatlanmayan Torreria'yı koy çok farklı şeyler konuşuruz.

Bu arada şu da var

Maçı kilitleyip 0-1 şans golü ile kazanmadık 1996 ve 2010’da ki FB ve BJK gibi.

3-3 ile rakibi eleyerek 8 yıldızdan 1’i olduğumuz CL takımı gibi karşılık vererek, kendi oyunumuzu oynamaya çalışarak yendik rakibi.

Kapanmadık
Savaştık
Kora kor mücadele ettik
Önde bastık
Pas yaptık
İkili oynadık adam kaçırdık çalım attık
Penaltı kaçırdık ve 3 gol atıp kazandık

Kötü denen United 1 Milyar Euro’luk takım sayılır. Sadece beğenmediğimiz kaleciye 50 Milyon Euro para ödediler. Mount, Fernandes ve Hojlund gibi Türkiye Ligi’nde oynayacakları herhangi bir maçta maç başı 3 gol üretebilecek ön bölgeye sahipler.

Tarihin en kötüsü vs geçsinler.

Mançesteri Old Trafford’a gömdük.

Finitooo

Soylediklerime cevap verecek kadar kafan basmadigi icin mi surekli gulucuk atiyorsun?

Komik oldugu icin atiyorum

Manchester’a deplasman da 3 gol kim atmis daha önce

Diyorsun ya orta saha bos kaldi söyle oldu böyle oldu,bu sekilde 3 gol attik ve kazandik

Istatistik seversin,xg de öndeyiz bu arada

Kopenhag macindan sonra her türlü arguman sundum kabul etmedin ve durum ortada sözde manchester bize fark atacakti seviye farkini görecektik sana göre

Okan hoca gösterdi

Hala bok atmaya calisiyorsun yanildim demek yerine,böyle bir mactan sonra takimi ve hocayi kötülemek net art niyetli bir davranis

O yüzden bence yanildigini söyle takimi ve hocayi tebrik et erdemli bir sekilde ya da bok atmaktan vaz gec art niyetli yorum yapma

Iyi forumlar

casemironun gördüğü ilk kart hatalıydı ,gerçeği de söylemek gerek.bizim işimize yaradı o ayrı.
Katılmıyorum buna hakem genel olarak ev sahibi lehine düdükler çaldı dün. Bizim lehimize verilmeyen faul onlar lehine verilen fauller. Zaha'nın pozisyonu penaltı bile olabilirdi mesela oyuncu Zaha'nın ayağına vuruyor tamamen gri hakem yorumuna kalan bir pozisyondu yani verilse neden verildi denmez verilmese neden verilmedi denmez çünkü müdahale var yeterlidir veya değildir hakem yorumu, dün hakem yorumuna bırakılan tüm pozisyonlarda ev sahibi lehine verdi Torreira'nın gördüğü sarı kartta benziyordu Casemiro'nun kartına.

Geri
Üst Alt