⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Yok
Çift opsiyon mu diolar ney ondan direk olmaz
P6 kk diye

Ha pozisyon gereği kırmızı +p6 da olabilen şeyler var
Adama çift dalar taban falan o klasman değişimi oluyor ,önce kk sonra p6 gibi
Burada önce p6 sonra kart öncelik öyle
Bariz gol pozisyonundan kk olmuyor mu? Gene mi kural degisti? Böyle futbolun icine..

Katılmıyorum buna hakem genel olarak ev sahibi lehine düdükler çaldı dün. Bizim lehimize verilmeyen faul onlar lehine verilen fauller. Zaha'nın pozisyonu penaltı bile olabilirdi mesela oyuncu Zaha'nın ayağına vuruyor tamamen gri hakem yorumuna kalan bir pozisyondu yani verilse neden verildi denmez verilmese neden verilmedi denmez çünkü müdahale var yeterlidir veya değildir hakem yorumu, dün hakem yorumuna bırakılan tüm pozisyonlarda ev sahibi lehine verdi Torreira'nın gördüğü sarı kartta benziyordu Casemiro'nun kartına.
zahanın pozisyon bence penaltı. adam ayağına vuruyor ve düşüyor zaha. gri pozisyon değil bence

zahanın pozisyon bence penaltı. adam ayağına vuruyor ve düşüyor zaha. gri pozisyon değil bence
Gri pozisyon bence bir diğer yorumda Zaha'nın rakibin hareket alanına ayağını koyması ve ayağını takması mesela yada hamlenin yetersiz olması. Burada devreye hakem yorumu giriyor ki hakem yorumu bizim aleyhimize oldu VAR'da gri pozisyon olarak gördü ki hakemi çağırmadı.

Gri pozisyon bence bir diğer yorumda Zaha'nın rakibin hareket alanına ayağını koyması ve ayağını takması mesela yada hamlenin yetersiz olması. Burada devreye hakem yorumu giriyor ki hakem yorumu bizim aleyhimize oldu VAR'da gri pozisyon olarak gördü ki hakemi çağırmadı.
net bir darbe var ayağına ama.sana katılıyorum ama hakem yorumu bencede. başka bir hakem penaltı verebilirdi

Harika bir zafer, umarım hayırlı da bir zafer olur. Çünkü sadece galibiyete bakarak bu şablon bu ilk 11 devam edecekse peri masalından erken uyanabiliriz. Dünkü maçın son 15-20 dakikasını bir kenara koyarsak, çoğunlukla sıkıntı çektiğimiz bir maç olduğunu göz ardı edemeyiz. Mutlaka bazı oyuncu tercihleri değişmeli, oyun anlayışına da çeki düzen gelmeli. Sol bek gidip rakip yarı sahanın ortasında saçma sapan prese kalkışmamalı. Dünün kahramanları Sanchez - Abdülkerim ikilisiydi, 2.yarıda da bunlara Boey eklendi. Geri kalanı çoğunlukla idare etti, hatta kötüler de vardı. Bizler zaferin tadını çıkarmalıyız ancak hoca bu maçtan keyiften ziyade ders çıkarmalı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok güzel bir akşamdı, herkes tüm detayları muhakkak yazmıştır ama başka bir pencereden bakıp bize bundan sonrası için sağlayacağı faydayı yazmak istedim.

Bir defa bu yıl aramıza katılan yıldız isimlerin bizim burada arabistancılık oynamadığımızı görmesi açısından önemliydi, oyuncuların bize karşı bakış açısı belki nötr olabilir ama şimdi tam olarak ikna olup bize katıldıklarını düşünüyorum.

Rakiplerimizde yarattığı hazımsızlığı dünden beri görüyoruz bu da bilinç altlarında yer tutacak muhakkak yani biz bunları ligde geçemeyiz hissiyatı açısındanda çok önemliydi.

Emeği geçen herkese en baştan en sona kadar şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Galatasaray!

Ne oluyor ne bu tantana?

IMG_9248.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

icardi'nin manchester'a attığı gol

Ayrıca 3 yerli ile oynadık

Hiç bir türk td şu maçta yerli oynatmazdı oynatsa da 1 tane en fazla. geçtiğimiz yıllarda gördük

Geri
Üst Alt