Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.765
- 109.575
- 4.878
Ayrıca 3 yerli ile oynadık
Hiç bir türk td şu maçta yerli oynatmazdı oynatsa da 1 tane en fazla. geçtiğimiz yıllarda gördük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca 3 yerli ile oynadık
Hiç bir türk td şu maçta yerli oynatmazdı oynatsa da 1 tane en fazla. geçtiğimiz yıllarda gördük

96 yılında fenerinkine başarı diyebilirim. Eğer manu son maç yenilseydi, fener gruptan çıkacaktı. Ama beşiktaşınkine denilmez bile. Adamlar tamamen formalite maçına çıkmış. Dünkü takımla fener veya beşiktaş maç yapsa fark yer 2 takımda. Dün inanılmaz bir şekilde inanmışlık gördüm. Bunu devam ettirsek Euro Cup'ı alırız ama gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden en azından çeyrek final görürüz. Ama dediğim gibi dünkü gibi inanırlarsa.Bu arada şu da var
Maçı kilitleyip 0-1 şans golü ile kazanmadık 1996 ve 2010’da ki FB ve BJK gibi.
3-3 ile rakibi eleyerek 8 yıldızdan 1’i olduğumuz CL takımı gibi karşılık vererek, kendi oyunumuzu oynamaya çalışarak yendik rakibi.
Kapanmadık
Savaştık
Kora kor mücadele ettik
Önde bastık
Pas yaptık
İkili oynadık adam kaçırdık çalım attık
Penaltı kaçırdık ve 3 gol atıp kazandık
Kötü denen United 1 Milyar Euro’luk takım sayılır. Sadece beğenmediğimiz kaleciye 50 Milyon Euro para ödediler. Mount, Fernandes ve Hojlund gibi Türkiye Ligi’nde oynayacakları herhangi bir maçta maç başı 3 gol üretebilecek ön bölgeye sahipler.
Tarihin en kötüsü vs geçsinler.
Mançesteri Old Trafford’a gömdük.
Finitooo
Bariz gol pozisyonundan kk olmuyor mu? Gene mi kural degisti? Böyle futbolun icine..

paylaşıldı mı bilmiyorum ama çok iyi ya duygulandım
mekan değişmiş üniye mi başlamış bu