⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Bu kadar efora skoru da almamız lazımdı. Romantiklik yapip bayerni ezdik yenilsek de üzülmem postları net gereksiz. Dogrudan uzaklaşırız böylece.
3-1 olmalıydı skor ne olursa olsun kahrolurum istersek 5 tane atalım 8 nasıl kaçtı diye kahrolurum.
Şu oyun ile beklenen skor tarihe geçecekti.

Taktik güzel seçilmiş bi helal olsun da okan a

Tek eksik skor o da gelecek.. bir girmez iki girmez eninde sonunda girer

bu tip hakemlerin türkiyede mac yönettigini düsünün bir

her mac sahadan sileriz rakipleri

mac galiba 1dk bile durmadi

İstatistikler fena
IMG_20231024_203458-min.webp

Oyuna seviniyorum, oyuna bakıp skora kahroluyorum. İkinci yarı aynı oyun ve gelecek gollerle galip geleceğiz Allah’ın izniyle.

Bazen beyin gidiyor da adam sol ayağıyla topu koruma konusunda da çok başarılı. Kaleye yaklaştıkça beyine oksijen gitmiyor sadece. Rahatlatıyor oyunu
işte artık adı neyse - az bir şey koşular lazım . kanattakilerin önünde alan kalmıyor hiç rahat.

Kerem soğukkanlı kalabilse (UTD maçındaki ikinci golde nasıl net aldı vurdu - aynısı) şu an öndeydik. nedense inanılmaz şekilde şut çekmeyi unutuyot adam net yerlerde

bayern savunmadan çıkamıyor kötü olduklarından değil biz muazzam bi pres yaptığımız için önde bunu devam ettirmek zor o yüzden değişiklikler önem arz ediyor

Önde baskıyı en iyi yapan takımız galiba , Bayern bile Pendikspor'a bağladı...

Kerem sana bir türlü ısınmıyordum , Nelson ile birlikte...Nelson gidici umarım sende bir teklif alır gidersin.. gol kaçırması değil top kayıpları ölümcül..

Şu maçı 3g ile kaçak göçek dağ başında izleyen bana tv 8,5 a almayan acunada keremede yavv🤢🤢🤢

Gerçekten şu gol atma sorunumuzu çözsek Avrupadaki çoğu takımı dize getiririz çok kaçırıyoruz Bayern’i anadolu takımı gibi kapattık kontra arıyorlar önde 2 oyuncuyla ezdik resmen

Geri
Üst Alt