⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

defanslarında çok halt yok - bitek sağ bekleri davies cambaz gibi ve manyak gibi hızlı herif.

kalecileride 1 muhteşem kurtarış 1 tanede Kerem'in kötü vuruşu ona geldi - ballı baya.

Tete’nin top kayıpları bizi bitirebilir dikkatli olmak gerek. Adamlar 2-3 pasla ceza sahamıza girebilecek kapasitede.
David ile sidik yarışına girmeyecek kazanamaz... hemen ortayı düşünecek..

Orta yaptığı anda davis in de yapacak bişeyi kalmaz.. ama sen onu eksiltmeyi düşünürsen çok zor

Heyecandan penaltıda ses kapttım odadan çıktım ulan adam panenka atmış yeni görüyorum neyin kafasını yaşıyorsun olum nasıl bi soğukkanlılık bu

Kerem acayip efor veriyor ya, son vuruşlarda hali kalmıyor bence. Kızamam o yüzden. Son 30'da Mertens'i alıp fişi çekeriz umarım. O zamana kadar böyle devam etmek lazım.
yo yo kızmıyorum - sadece üzülüyorum.

onu başardığında inanımaz piyasası ve önü açılacak özgüven gelcek - bambaşka bir şeye evrilecek işte. aşması lazım bu sezonu bunu bu rakiplere karşı.

Bu maçı kaybedersek tımarhanelik olurum.

ziyech girerse maçı getirecek inanıyorum önde topta tutar büyük oyuncu umarım fiziksel olarak iyidir

Ziraat Türkiye Kupasında 2. lig takımıyla oynuyormuşçasına bir maç

İlk yarı için takımla gurur duydum gerçekten. Avrupa’ya yaraşır bir oyun oynuyoruz.

Geri
Üst Alt