Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
David ile sidik yarışına girmeyecek kazanamaz... hemen ortayı düşünecek..Tete’nin top kayıpları bizi bitirebilir dikkatli olmak gerek. Adamlar 2-3 pasla ceza sahamıza girebilecek kapasitede.
yo yo kızmıyorum - sadece üzülüyorum.Kerem acayip efor veriyor ya, son vuruşlarda hali kalmıyor bence. Kızamam o yüzden. Son 30'da Mertens'i alıp fişi çekeriz umarım. O zamana kadar böyle devam etmek lazım.
Tete yine iyi adamin karisinda 100 metre sprinteri gibi davis var kerem napiyor aslinda top kereme geldimi maca bakmiyorum aha simdi icine edecek diye ediyorda beni yaniltmiyorTek sorun Tete ve Kerem aşırı top kaptırıyor bunları yapmasak hiç gelemicekler kalemize
Gidiyor çizgiye babel gibi at abinin kıllı göğsüne topu oynuyorZaha çok çizgide biraz daha içeride olması lazım...
Tete acil cikmali, derhal cikmali. Allah askina 45'de cikar hoca su adami. Bekleme 50'yi, 60'i. Saka degil, Bayern'e dar ettik sahayi. Hayde hocaa, Tete'yi cikar.
Kerem yine dort yuzde yuzluk gol pozisyonunu harcayip bir tane sallayip kral olacak.
Bu ihtimal hep var, biraz o riski göze alıyor takım. Erken yemezsek şansımız artar.Adamlar ikinci yarı gelir ilk şutları gene gol olur, sonra demoralize oluruz.
Ama ilk yarıdaki oyunumuz kötü oyuncular olmasına rağmen iyiydi.