- 5 Eylül 2014
- 80.088
- 62.722
- 4.283
Cehennem insanların zihninde yarattığı bir yalandırMaç sonu Bayernlı futbolcuların “bu cehennemden puan ile çıkmak imkansızdı” demelerini bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cehennem insanların zihninde yarattığı bir yalandırMaç sonu Bayernlı futbolcuların “bu cehennemden puan ile çıkmak imkansızdı” demelerini bekliyorum.
Beter ol@Uğur İz ekibimiz iyi gidiyor caps fln bileyemiyom artik
Nedir bu imalı mesajların sebebi. Trip mi atıyorsun Okan Buruk'a yoksa ?Bayern' e önde basmasak diyeceğim ama biliyoruz ki hoca vazgeçmez; başka türlü bir oyun pratiği de yok takımın zaten. Vazgeçtim, demiyorum!...
Musiala bize daha ters oyuncu ama.Müller bu maçta ilk 11 oynamamalı.Maç içinde 5-6 defa bile topla buluşsa takımı gol pozisyonuna sokabilir.Özellikle Harry Kane gibi 1 forvetleri varken takımda..
Rakipte kötü 1 oyuncu yok ama Müller sahadaysa Kane ile beraber fark atma ihtimalleri oldukça fazla olur.Maç içinde Kane fazla topla buluşmamalı..Musiala bize daha ters oyuncu ama.
Hemen Okan hocaya iletiyorumRakipte kötü 1 oyuncu yok ama Müller sahadaysa Kane ile beraber fark atma ihtimalleri oldukça fazla olur.Maç içinde Kane fazla topla buluşmamalı..
Bayern' e önde basmasak diyeceğim ama biliyoruz ki hoca vazgeçmez; başka türlü bir oyun pratiği de yok takımın zaten. Vazgeçtim, demiyorum!...
Bence oynarsa Mazraoui ve Min Jae zayıf halkaları.Rakipte kötü 1 oyuncu yok ama Müller sahadaysa Kane ile beraber fark atma ihtimalleri oldukça fazla olur.Maç içinde Kane fazla topla buluşmamalı..
Alakası yok yav. Bayern ürkütücü bir takım olduğu için benim gibi çoğu kişinin aklından geçen bir şey; arkada eksik yakalanır mıyız hesabı, bir nevi ironi yaptım...bu mesele neden bu kadar eleştirel ele alınıyor bilmiyorum
dünyadaki her üst düzey takım bu ön alan presini yapıyor
galatasaray henüz 1 yıllık takım ve zamanla presten kazanılan topun kullanım kalitesi de artacaktır
Hocam allasen ne anlatıyonÇare:
Ca-te-nac-chio
Bir felsefeHocam allasen ne anlatıyon
Katenaçyo ne demek
Hangi kısmı yanlış ya da eksik buldun rtaş.Hoca nefretini bi kenara bırakmanı öneririm
Allah belani versinCehennem insanların zihninde yarattığı bir yalandır