⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Abi cok rahat kazanacagimiz maci farkla adamlara veriyoruz.Bu kadar baski yapiyorsan atacaksin.2. Yari da kendi alanina cekilip dinleneceksin.Oyuncular asiri yoruldu.Gol geliyorum diye resmen bagiriyordu.Cek abi takimi geriye.Cok yazik oldu cok.

Bayern'e yenilmek büyük bir olay değil.

Işin üzücü tarafı bu kadar şut çekip sadece 1 golde kalmak. Hocayı ve takımı yerden yere vurmaya gerek yok.

Mantıklı ve yapıcı eleştiriler lazım maçı sonu kesinlikle. Öldük bittik modunda üyeler görüyorum burada, saçmalamayın bence.

Bu pres oyunu bu iste, ilk yarida iki farkli skoru bulamayinca böyle oyunlar ortaya cikiyor heleki avrupada.

İşte senin kondisyonun 60. dk.'ya kadar yetince kalanında Bayern gibi takımlar cezayı kesiyor. Yine de elimizden geleni yaptık, her oyuncumuza teşekkürler.

ziyech'in attigi paslara bak

hiç mi araştırmıyorsunuz şunları alırken ya ölmüş bu adam

60 tan beri oyuncu degistir diye bagiriyorum adam yine gec kaldi oyuncu degistirmede her mac ayni hikaye

Hadi ilk yari pres yaptin daha ikinci yari pres yapmak nedir boyle 70 te bitersin kalite geldigi her pozisyonu atar okanin hoca olmasi icin daha cok firin ekmek yemesi lazim

Degisiklik yapma zamanlamsini ogrenecek ama cok canimiz yandi bu sene

Keşke fenere hiç çlım atamasaydık. Hem Tete de hem de Zaha da. Çok büyük kazık ikisi de maalesef. Zaha Keremin üretkenlğini bitirdi kendisi yetmiyormuş gibi. Tete de Yunus Akgün den çok daha kötü futbolcu.

İlk 45 dk muhteşem bir oyun vardı Okan burugun geldigi günden beri en iyi oyundu ama kenarda oyunu okuyabilen bir hoca yok kazım yoruldu bitti seyrediyor görmüyor çünkü okuyamıyor golü yiyoruz 4 oyuncu değiştiriyor yazık oldu
G.tümüzü yırttık şu oyuna geç müdahale etme huyundan vazgeç diye. Dut yemiş bülbül gibi izliyor

evet "Asaletin bize yeter" tezahüratı geliyor klasik...

Geri
Üst Alt