Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.682
- 2.140
- 1.143
Sahada basi kesik tavuk gibi dolasan oyuncuyu oyundan cikarirsiniz, neyi savunduğunuzu anlamadım.Aynen daha rossieri tutamayan adam coman i tutcakti haklisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada basi kesik tavuk gibi dolasan oyuncuyu oyundan cikarirsiniz, neyi savunduğunuzu anlamadım.Aynen daha rossieri tutamayan adam coman i tutcakti haklisin
Iki mac ustunden degerlendirirsek umarim kimse 6 puan almaz. Iki beraberlik en guzeli olur ama Manu 4 puan alsa da fena degil. Iceride final oynariz seytanlarla.UTD - Kopenhag inşallah berabere biter.
Keşke fenere hiç çlım atamasaydık. Hem Tete de hem de Zaha da. Çok büyük kazık ikisi de maalesef. Zaha Keremin üretkenlğini bitirdi kendisi yetmiyormuş gibi. Tete de Yunus Akgün den çok daha kötü futbolcu.
Olur mu ya takım çöp. Fener çıkarmadan 3 atar bu bayernedzeko tadic bizim yaptığımız baskıyı yapamazdı götten solardı 2si de
Bırak hocam golleri de hocaları atıyorKopenhag, Tete 1 gol 1 assist, Zaha 1 assist
ManUTD, Zaha 1 gol
Aldigimiz 4 puanin 3'u bu iki arkadastan gelmis CL'de.
Ligdeki Ziyech'leri falan da baskasi yazsin.
Yunus Teteden iyi oyuncu.Yunus da müthiş ötesi bir oyuncuydu da biz gönderdik sanki
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ndombele yerine breivik müthiş olurdu çok istedim o herifiYapılan transferler hepimizi orgazm etse de isim devri geride kalmış öğrenmiş olduk. Davinson hariç hepsi geri iade edilebilir. Keşke potansiyelli 3-4 genç kiralayıp onlara şans verseydik yürümeye mecali yok hiçbirinin.
Geldiğinden beri kilo almis.Ndombele ile aynı kiloda olabiliriz.
Şaka gibi resmen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi Kerem yerinde oynamıyor zahaya ne demeliZaha ve Kerem iyi oynasaydı farklı olurdu