⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Bayern ile nasıl başabaş mücadele edilir tüm Dünya görecek

Elbette zor çok zor

Kimse kolay olacağını söylemedi

Ama takımımıza güveniyorum

Hocamıza ve yardımcılarına güveniyorum

Taraftarımıza güveniyorum

Büyük balığı tutacağız bu sefer hissediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mainz Filistin’e destek açıkladı diye El Ghazi ile feshetmiş. Büyük ihtimalle Mazraoui’nin de Bayern kariyeri bitti. Boey’yi satarsak müslüman ülke kucak açtı muhabbetine Mazraoui’yi bağlayalım

Bayern İsrail'i destekliyoruz falan demişti geçen sanırım. Iki oyuncuları Filistin'i destekliyoruz diye paylaşım yapmışlar. Biri yedek kaleci diğeri de sağ bek Mazraoui.

Bunlar kadro dışı kalabilir belki. Mazraoui'nin kadro dışı kalması işimize gelir başka sağ bekleri yok, mecburen Laimer denen denyoyu oynatmak zoruna kalırlar. O oynarsa orası maden olur bizim için.

Evet dedigim olacak gibi duruyor. Takimdan ayri calismis bugünkü antrenmanda.

Bayerni bayan yapma vakti yaklaşmakta..

Bayern İsrail'i destekliyoruz falan demişti geçen sanırım. Iki oyuncuları Filistin'i destekliyoruz diye paylaşım yapmışlar. Biri yedek kaleci diğeri de sağ bek Mazraoui.

Bunlar kadro dışı kalabilir belki. Mazraoui'nin kadro dışı kalması işimize gelir başka sağ bekleri yok, mecburen Laimer denen denyoyu oynatmak zoruna kalırlar. O oynarsa orası maden olur bizim için.
kimmich?

Hayatta oynatmazlar. Cünkü hem orta sahalarini asiri derecede gücsüzlestirmis olurlar hem de Kimmich bek oynamayi sevmiyor ve istemiyor.

Zaten sezon basinda Tuchel'a bu soru sorulmustu, Kimmich sag bek icin bir opsiyon degil benim icin demisti.

Maalesef her açıdan mismatch

Tek avantajlı eşleşmelerimiz:
1) De Ligt dönmezse aslında stoper olmayan birileri Icardi'yi tutacak
2) Doğru düzgün destroyer bir DM'leri olmadığından Kerem koşularla baya ortalığı karıştıracak

Onun dışında her eşleşmede feci dezavantajlıyız. Kane ve Coman/Tel'in devreye girmesine bile gerek yok, Musiala-Sane ikilisi iki maçta da fişimizi çekmeye yeter

Emrah Başsan > Sane

Sane anca Nevşehir’deki balonlarla kapışır.

Buldugumuz pozisyonlari harcamayip atarsak puan veya puanlar alabiliriz, 1-2 gol yiyecegimiz kesin zaten

mecbur kalinca oynatir

Bence oynatmaz cünkü son derece sacma bir tercih olur.

Yukarida dedigim gibi Kimmich'i sag beke cekmek net bir sekilde orta sahayi gücsüzlestirmek demek. CL macinda orta saha avantajini niye elinden versin ki adam. Macera aranacak bir durum degil.

F80pJqwW8AAKv4y

drstrange-one.gif

Hayatta oynatmazlar. Cünkü hem orta sahalarini asiri derecede gücsüzlestirmis olurlar hem de Kimmich bek oynamayi sevmiyor ve istemiyor.

Zaten sezon basinda Tuchel'a bu soru sorulmustu, Kimmich sag bek icin bir opsiyon degil benim icin demisti.
Sezon başında laimer oynuyordu zaten onunla devam ederler. Ama hakikaten çok kötü planlama yapmış Bayern ne orta saha alternatifleri var ne bek. Yedekleri hiç yok normalde bayern'in yapmayacağı hatalar bunlar.

Sezon başında laimer oynuyordu zaten onunla devam ederler. Ama hakikaten çok kötü planlama yapmış Bayern ne orta saha alternatifleri var ne bek. Yedekleri hiç yok normalde bayern'in yapmayacağı hatalar bunlar.
Orta sahaya yeni birini almadan Gravenberch'i yollamazlar diyordum ben. Kimmich'e bir şey olsa sakatlansa falan adamlar orta alanda Goretzka - Laimer ikilisi ile hapı yutar tamamen.

Orta sahaya yeni birini almadan Gravenberch'i yollamazlar diyordum ben. Kimmich'e bir şey olsa sakatlansa falan adamlar orta alanda Goretzka - Laimer ikilisi ile hapı yutar tamamen.
Mazraoui olayı kadro dışı olarak devam ederse laimer'de kalmıyor orta sahaya çünkü ellerinde bouna sarr dışında bek kalmıyor oynatacakları. Bouna sarr'ı da şuan Pendik alsa şaşırmam seviye olarak.

Geri
Üst Alt