⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

kopenhagın 5 net pozisyonu var,bayern münihin 1,5-2

Tatavayi kesin Mauro oynar
Rizeye oynamasin zaten ordada sakatlamaya oynicaklar cünkü

Muslera
Boey Davinson Nelsson Abdul Kazım
Zaha Torreira Kaan Kerem
Barış

İcardinin sakatlanması çok kötü oldu cidddn

Bayern kadrom

Muslera
Boey Nelsson Davinson Abdulkerim
Torreira Kaan
Zaha Ndombele Kerem
Barış

Bu arada dün Bayern bizden yarim saat sonra oynadigi icin biraz gözümün ucuyla izledim maclarini.

Mainz biraz daha becerikli olsaydi durum 0-2 olmadan 1-1 yapabilirdi, durum 1-2 iken de 2-2 yapabilirdi. Ilkinde Ulreich cok iyi bir top cikardi, ikincisinde de Mainzli topcu uygun pozisyonda topu diregin yanindan disari vurdu. Zaten akabinde de Goretzka golü atti 1-3 oldu ve mac koptu.

Demek istedigim su. Bayern epey pozisyon verebiliyor, özellikle kontra atak yiyerek. Gecis oyununu iyi becerirsek kontradan tehlikeli pozisyonlar bulmamiz icten bile degil. Topu Bayern'e birakmakta fayda görüyorum kesinlikle.

Kane dogal olarak bilinen bir tehlikle ama bence digerlerine göre dogru ve akilli markaj ile oyun disi birakilabilir durumda zor da olsa. Ama ondan daha tehlikeli olan iki oyuncu var bence, ikisi de hep oyunun icinde hep topla oynayan adamlar. Biri cogu kez bahsettigim Sane, digeri ise top cambazi Musiala. Coman da sagi solu belli olmayan bir eleman. 70 dakika gözükmez, 71 de cikar bir sut ceker caprazdan golü bulur.

İcardi oynamak ister sanırım, oyuncunun tercihi ne yönde olacak maç günü anlayacağız. Kararına şimdiden saygı duyuyorum. İcardi olmaz ise ilk 11 için Zaha-Barış-Kerem-Tete ileri hattı geçiş için ideal duruyor.

Bu arada dün Bayern bizden yarim saat sonra oynadigi icin biraz gözümün ucuyla izledim maclarini.

Mainz biraz daha becerikli olsaydi durum 0-2 olmadan 1-1 yapabilirdi, durum 1-2 iken de 2-2 yapabilirdi. Ilkinde Ulreich cok iyi bir top cikardi, ikincisinde de Mainzli topcu uygun pozisyonda topu diregin yanindan disari vurdu. Zaten akabinde de Goretzka golü atti 1-3 oldu ve mac koptu.

Demek istedigim su. Bayern epey pozisyon verebiliyor, özellikle kontra atak yiyerek. Gecis oyununu iyi becerirsek kontradan tehlikeli pozisyonlar bulmamiz icten bile degil. Topu Bayern'e birakmakta fayda görüyorum kesinlikle.

Kane dogal olarak bilinen bir tehlikle ama bence digerlerine göre dogru ve akilli markaj ile oyun disi birakilabilir durumda zor da olsa. Ama ondan daha tehlikeli olan iki oyuncu var bence, ikisi de hep oyunun icinde hep topla oynayan adamlar. Biri cogu kez bahsettigim Sane, digeri ise top cambazi Musiala. Coman da sagi solu belli olmayan bir eleman. 70 dakika gözükmez, 71 de cikar bir sut ceker caprazdan golü bulur.
Bizim orta sahayı üçlü kurup mesela

Torreira ndombele Kaan

İleride de Zaha Kerem barış gibi hızlı adamlarla gitmemiz lazım belki bide ziyechi bi 30-40 dakika oynatabilirsek oda elimizi güçlendirir

İcardi oynamak ister sanırım, oyuncunun tercihi ne yönde olacak maç günü anlayacağız. Kararına şimdiden saygı duyuyorum. İcardi olmaz ise ilk 11 için Zaha-Barış-Kerem-Tete ileri hattı geçiş için ideal duruyor.
İcardinin beyanı önemli olmamalı, dun de cikmadi 10-15 dk yurudu sahada.

Oynamak istemesi ozverisi guzel ama hem takima hem kendine zarar verebilir

Icardi hertürlü oynamak ister ve oynar
Üstelik oynadi diye dahada kötü olabilecek bir sakatlik degilmis
Yani max rize macinda oynamaz, ki orda oynamasin zaten

Kesinlikle riske atılmamalı barış ile forvette başlayıp Zaha Ndombele Kerem yapabiliriz arkayı aslınd yunusu satmamak lazımdı ahhh ahh

Üstadım, sezon geneli için risk alınmaması daha uygun şuan elbette, ancak İcardi oynamak için ısrar eder ise geri çevrilmez diye düşünüyorum, tabi ki bu tahmin sadece :hat:

Gerçi biz Kraldisiz kadro kuruyoruz ama, en ufak bir oynayabilme ihtimali doğarsa kesin oynamak isteyecektir ve büyük bir ihtimalle de sahada olur.

Bu sene oynamayı çok istiyor, böylesi bir ŞL maçını iğne miğneyle oynamak ister.

3 lü orta saha mecbur.

Geri
Üst Alt