⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Gece 2 de yatmışım sabah 7 de kalktım ses gitmiş iş yoğun Allah belamı versin gram umrumda değil.Dun geceki maç bize güven düşmana korku saldı.Ben toreira Kaan ve ndombele orta sahası taraftarıyım. Bu maça kura çekilirken 0 puan vermiştim ama şuan neden olmasın kafası yaşıyorum.Galip gelirsek iş biter

Transfer leri yaparken demiştim hiç kimseden korkmuyorum diye büyük yildizlarimiz var Allah'ın izniyle planı doğru belirleyip herkesi yenebiliriz.deplasmanda Ünitedi yenen herkesi yenebilir.

Haddimizi bilerek oynadığımız sürece her sonuca gebe bir müsabaka. Kopenhag da az kalsın puan alıyordu. En zor maçımız Kopenhag deplasmanı olacak.

Manchester maci gibi 0 beklenti :)

Sevgili Tuchel, lütfen Sane ve Musiala'yı dinlendirin.

Muhakkak 1 puan cikarmamiz lzm.

Haddimizi bilerek hadlerini bildirmemiz lazım. Dün şanslıydık ama her zaman bizden yana olmayabilir Kopenhag maçında olduğu gibi.

Sen agasın
Sen paşasın modunda 0-0 a oynamak lazım
Bunlar manunun geldiği gibi 3 pasda gelen adamlarla dolu yav
Hani geldilermide 4,5 kişi geliyor puştlar be hepsinin ayağıda raket gibi ,köşelerden ağ almaya güdümlü

Beklemekden başka her opsiyon bizi madara ettirir,kolay gol yeme dediğimiz şeyin sorumlusu biziz ,ona mahal vermeyelim kafi

Ndomb hazırlansın
Kaan tor ndomb ile güçlü kalabiliriz

Tarihsel tevafuklar bizi bulur içeride 1p
Dışarıda artık oturmuş bir bayernden fark yeriz beklentim var

Nagelsmanın bayerni tuchelinkini öper atar bu arada

1 puana biz dünden raziyiz da bakma bayerne sorsan 1 puana maca cikmayalima tamam der

ManU dün bize karsi bayagi kontra firsati yakaladi. Cok tehlikeli geldikleri anlar oldu. Iki golü de öyle yedik zaten.

Bu firsatlari bayerne verirsek cok zor anlar yasayabiliriz. Dünyanin en iyi takimlarindan biriyle oynayacagiz.

Dünyanın en güçlü 2 takımından 1'i.

yok mu 5 yeriz 10 yeriz yazan

tabiki bu takımlar çok güçlü ve favori

ama takımını gömen taraftara ders olsun dün akşam
Maç günü yazarlar eziliyoruz yazar beyinsiz yazar yazar da yazar . Yıllarını futbola vermiş taraftarla münakaşaya girmeyen hoca futbolcu bunlardan laf yer. Şaka gibi ya

Geri
Üst Alt