Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.215
- 6.801
- 853
ben gördüm 3 1 almistikdüşünün macla ilgili tek rüya bile görmedim, o kadar vahim durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gördüm 3 1 almistikdüşünün macla ilgili tek rüya bile görmedim, o kadar vahim durum
iyiymiş ,ben anca astroloji ile ümit baglıyorum.tete,mertens,kaan ayhan skor katkısı verir gibi duruyor.bilhassa macın adamı tete olacak.ndombeleden de ümitliyimben gördüm 3 1 almistik
demin alman radyosunda morgen live Galatasaray gegen FC Bayern sözlerini duydum tüylerim yerinden cikti
hat şapka desekçarşamba sabah tekrar aç radyoyu renktaş şu cümleyi duyacaksın
galatasaray hat bayern gefickt
ne kadar güzel kelam renkdasçarşamba sabah tekrar aç radyoyu renktaş şu cümleyi duyacaksın
galatasaray hat bayern gefickt
adamların gol attığı videoları koymasa mıydık
yine de gaza getirmeyelim. böyle ince ince maç esnasında sokup 3 pointsimizi alalımObjektif video olmus
Oral SevmezYeneceğiz
Geçen 117 km koştuk mancester macinda130 km koştu kopenhag.. bayern i presle boğdular resmen..
Biz 110 km yi zar zor aşıyoruz..
Grupların en alfa takımı.. zor maç bizim için..
Bende BAY ın maçı olcak gibi hissediyorum, bayerne fizik olarak kafa tutacak tek oyuncumuz. Onunla boğuşurlarken arkadan Kerem ve Zaha etkili pozisyonlar bulabilir.Icardi oynamazsa net sekilde BAY oynamali.
AngelinhoUlle
laimer kmj de ligt/upa davies
musiala kimmich
sane müller coman
kane
olur sanirim
Zaha çıktı Beşiktaş rosier üstümüze geldi oyle dusungelmiyor hacı. ha angelino da çok kötü oyuncu. kerem üstünden onu aklamak istemem.
Bu ne laGalatasaray ın genlerinde 442 vardır. Diziliş değiştirmeye gerek yok
................... Muslera............
Torreira.... Zaha.. Tete.. Barış
...........Aktürkoğlu.. Boey......
Apokerim................. Sanchez
.........Angelino.. .Ndombele....
Zaha varken de manu maçında benzer golü yedirdi ama haklısın kerem varken daha fazla açık veriyorZaha çıktı Beşiktaş rosier üstümüze geldi oyle dusun