⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Üçlüye döneceğini sanmıyorum, o durumda takımın pratiği olmadığı için rol paylaşımında sıkıntı çıkması da muhtemel zaten. Ancak Kaan' ı maç genelinde stoperlerden fazla uzaklaştırmaktan kaçınmak mantıklı olur, bir nevi 'ön stoper' gibi yani...Hoca pres hattını bir tık geriye çeker belki bu defa; Bayern karşısında direnebilmek için kompakt oynamak olmazsa olmaz kural...

Şampiyonlar Ligi grubunda yarışmacı olmaya devam etmek istiyoruz, bu akşamki üzücü sonucu atlatmamız gerekiyor, şimdi önümüzde önemli bir lig maçı var ve daha sonra yine Bayern'e hazırlanacağız...

4 mü atacaklar yoksa 5 mi diye düşünmekten kafada saç kalmadı.

Maç sonrası Bayern'in başkanının Giresunspor'u arayıp siz nasıl yendiniz lan bu herifleri orada diye soracağı maçtır.

Bu mactan puan alirsak Almanya'daki macta en az 15000 Galatasaraylı olur gibi. Old Trafford'a bile extra 1000 kisi sızdıysak Allianz Arena'ya 10000 kisi sızarız

United son 7-8 senede daha kötü günler görmüştü fakat Bayern munihin hiç bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum.Yani son 10 senede puan alabilmeyi aklımızdan geçirebileceğimiz tek bayern munih bence.Son zamanların en kötü bayerni kesinlikle.Kimmich,Kane,Musiala için çok top seviye diyebilirim Sane ve Kim de iyi oyuncular.Nereden nereye valla Müller de çok yaşlandı.Bilemiyorum bayern bayerndir ama bence şuanda en iyi takımlardan biri değiller.Hani burdan devam etseler bile çeyrekte gidici olma ihtimalleri yüksek gibi geliyor.O yüzden böyle denk gelmişken içeride min 1 almak lazım ya.Tabii her türlü bizden iyiler maalesef ama neden olmasın diyorum

Yoğ adamlar cok hızlı top oynuyorlar. Anhelinhoyu darmadagin ederler. Muslera da sacmasapan paslar atarsa iyice kötü olur

Biz kapanmayi bilmeyiz ama kapanmak en mantiklisi. Kopenhag gibi rekor kosu yapamayiz
Biz Kopenhag değiliz zaten. Önde yaratıcı oyuncularımız var. Münih dusunsun

Bayern için Opta TR sayfası Almanya'nın Fenerbahçe'si diyor. Rakip ceza sahasına çok giriyolarmış ve kendi ceza sahalarına sokmuyolarmış kimseyi aynı Fener gibi. Avrupa'nın field tilt lideri zaten

Goretzka da 11'e döndü. Doğru düzgün eksikleri de yok Gnabry dışında. Napacaz.

6f4add73a589728eeeea47c27f6b7b01.jpg

Geri
Üst Alt