⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

İçeride kaybettiğimiz PSG maçı yada aynı sezondaki Real maçı gibi bir sonuç bekliyorum.

Maça iyi başlamak önemli.En önemli 3 oyuncusundan(Davis,Goretska,Kimmih) Goretska yok, ön alan baskısı sonuç verebilir bu maçta da.Zaten kendi yarı sahamızda beklersek hızlı stoperleri olması nedeniyle hücuma çıkmak zorlaşır.Tek eksik yerleri orta saha, ön libero.Mertens, Kerem kim oynarsa yıldız olabilir...Bizde de sol bek tercihi belirleyici olur, Stoperi Nelson, Shancez yapmazsak H.Keine fiziksel olarak Abdülkerim 'i ezer,Sane de Angelino'yu yer.Yine bir büyük maçta Okan Hoca'min dokunuşlarıyla ümit varım.

Münihin maç özetlerine bakınca onları yenme fikrini aklımdan atamıyorum…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keremin gol atıcağı bir maç olucak bence manuya attığı golün benzerini bekliyorum keremden

Maça iyi başlamak önemli.En önemli 3 oyuncusundan(Davis,Goretska,Kimmih) Goretska yok, ön alan baskısı sonuç verebilir bu maçta da.Zaten kendi yarı sahamızda beklersek hızlı stoperleri olması nedeniyle hücuma çıkmak zorlaşır.Tek eksik yerleri orta saha, ön libero.Mertens, Kerem kim oynarsa yıldız olabilir...Bizde de sol bek tercihi belirleyici olur, Stoperi Nelson, Shancez yapmazsak H.Keine fiziksel olarak Abdülkerim 'i ezer,Sane de Angelino'yu yer.Yine bir büyük maçta Okan Hoca'min dokunuşlarıyla ümit varım.

Hocam Bayern Munih’in lisansini mi alamadiniz oyuncu isimlerinin neredeyse hepsi az farkla yanlis yazilmis

Yorumlarin kalanina katiliyorum bu macta daha usturuplu bi on alan baskisi yapmamiz lazim yoksa Sane ve Coman bizi incitebilir

---Kerem -- Zaha -- Tete(Ziyech??)---
----Kaan -- Torreira -- Ndombele----
--Angel -- Apo -- Sanchez -- Boey--
-------------Muslera------------------

Keske iyi bir Sergio olsa.

Dünyanın her hangi bir yerinde su oyuncuya ayıp oldu ya mevcut düzeni bozup oynatalim muhabbeti var mıdır ?
Nelssonu hepimiz seviyoruz. Abdülkerim ve Davinsondan iyi olduğu anda hoca oynatır zaten.

Geri
Üst Alt