⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

kazımcan önce ankaragücü seviyesine karşı sahada durabilsin de bayern kenarda dursun
skor bulursak hakikaten içgüdü olarak korumaya oynar OKan diye düşünüyorum.

O zaman Anegelino arkası için belki diye düşünüyorum.

Manu macinin 95 - 97 dakika arasi
1 - Muslera'nin yanlis pasi ve ofsayt da olsa pozisyon
2 - Nelsson gereksiz faul
3 - Kerem'in top kaybi ve tehlikeli atak baslangici

Bayern'e karsi cok dikkatli olmaliyiz

Manu macinin 95 - 97 dakika arasi
1 - Muslera'nin yanlis pasi ve ofsayt da olsa pozisyon
2 - Nelsson gereksiz faul
3 - Kerem'in top kaybi ve tehlikeli atak baslangici

Bayern'e karsi cok dikkatli olmaliyiz
madde 3 en çekindiğim işlerden biri -

bazen kerem hızlı giderken hurraa diye herkes depar basıyor , top kaybında otomatik 4 kişi ilerde kalıyor

kazımcanın geçen seneki ankaragücü maçını izledin mi ? adam angelinhodan bile daha kötü savunma anlamında
evet izledim, dediğinide çok iyi alıyor katılıyorum. Kazımcan'ında defansif zaafiyeri ve çok ileri açılma huyu var ama spesifik olarak "Ye onu evladım" rolünü oynayadabilir demek istemekteyim.

sanırım bu sefer farklı bir taktikle çıkmamız gerekiyor.

3 - 4 - 3 olabilir.

sanchez nelsson apo
boey - kaan - torreira - angelino
tete - zaha - kerem

hem hızlı hücuma çıkarız hem savunmayı gerektiğinde 7 leriz. angelino 3 lünün yanında daha iyi deniyor onun ve boey in durumu için de iyi olabilir. sert kontralara çıkabiliriz. barış lazım diyebilirdim ama tete araya iyi salıyor zaha ve keremi koşturabilir.
Aklın yolu bir ama hoca tercih edecek gibi durmuyor. Ben olsam, Angelino' yu yine oynatmaz, şöyle bir kadroyla çıkardım;

Nando
Boey-Sanchez-Nelsson Apo
Torreira-Kaan-Tete/Barış
Kerem-Zaha
Bakambu/Baris/İcardi

4-3-3 görünümlü ama reelde daha çok 3-4-3 işlevli, 'hybrid' bir kadro; Boey' i bir tık önde konuşlandırıyorsun olay bitiyor. Bayern' e karşı mümkün mertebe kısa takım boyuyla topun arkasında kalmaya mecbursun zaten...

Barış Koçum,Rizeli kardeşim benim

Bu Bayern'in iki stoperi yavaş ama bekleri hızlı iki stoperin arkasına koş çapraza doğru değil

senden 2 gol bekliyorum

sol beki düşünüyorum kim oynucak korkuyorum

boeye güvenim tam

sol beki düşünüyorum kim oynucak korkuyorum

boeye güvenim tam
Sane ile 90 dk boyunca zorlu bir sınav verecek.

Torreira Kimmiche rahat pas attırmaması lazım ortada. Çok pis derin top atıyor bazen terbiyesiz

Bayern taraftari bu maca nasil bakiyor..ne diyor acaba. cekiniyorlarmi United taraftari gibi

Birinin oynama durumu asla oyuncunun kendisine bırakılmamalı.sağlık ekibi okey verirse ne ala aksi halde durumu daha kötüye gidecekse kesinlikle oynatılmamalı.bilimle cebelleşmenin,aidiyet masalına dalmanın alemi yok.
Kaldı ki bayern maçları bizim hedefimizde olan maçlar değil.2 maçı da fizik ve mental yönden en az kayıpla atlatmamız yararımıza olacak.

Bayern taraftari bu maca nasil bakiyor..ne diyor acaba. cekiniyorlarmi United taraftari gibi
tivitterdaki bir kaç karşı camia içindn adamın demeçlerini gördüm sabah - bizim stad baskısına büyük saygısı var alman takımlarının diyor vs vs.

ama gel görki son 3 4 maçtır bizim stad Aşkın Olayım haricinde nadiren bağırmakta.

BİZ BU NAMUSSUZLARI HARCARIZ BUGUN
emot-angel.gif

Geri
Üst Alt