⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Adamı kazanacağımızı bilsem maçı kaybedelim derim renktaş öyle değerli bir adam. Kağıt üstünde çok ihtimalin olmadığı bir maç olduğu için denemekte yarar var diye yazdım.
Ndombele' yi oynatarak kazanmak düşüncesi de iyice goygoya dönüştü. Herifin 15 kilo filan fazlası vardır; sahadaki görüntüsü, koşması bile bir sporcuya benzemiyor; neyi nasıl kazanacaksın?..

Şu muhabbetleri duysa, kendisi bile ''Lan bunlar benden ne bekliyor şu halimle?!'' diye dalga geçebilir...

Pek güvenilir değil ama. Geçmişte çok yamuğu oldu
FIFA_logo_without_slogan.svg
Tier listemize baktım yokmuş o yüzden benim için ciddiye alınacak bir kaynak değil

Ndombele' yi oynatarak kazanmak düşüncesi de iyice goygoya dönüştü. Herifin 15 kilo filan fazlası vardır; sahadaki görüntüsü, koşması bile bir sporcuya benzemiyor; neyi nasıl kazanacaksın?..

Şu muhabbetleri duysa, kendisi bile ''Lan bunlar benden ne bekliyor şu halimle?!'' diye dalga geçebilir...

sadece ndombele değil

hoca gerçekten geçen seneden bile büyük iş yapıyor

takıma 10 tane adam katıldı

fayda alabildiğimiz adam sayısı 1.5tan 2

Kontratakları topun orta sahada Kane ile buluşmasıyla başlıyor. O da açık alan bulunca çok iyi uzun paslar atıyor. Kane'yi orta sahada topla buluşturmamak lazım. Atak yaparken top kaybında biri hemen Kane'in tepesine binmeli.

5-6 saniye sessizlik

sadece ndombele değil

hoca gerçekten geçen seneden bile büyük iş yapıyor

takıma 10 tane adam katıldı

fayda alabildiğimiz adam sayısı 1.5tan 2
Ve bu verim alamadığı adamlardan bir tek Angelino' da dahli vardır diye tahmin ediyorum. Ndombele' yi tercih etmediği, son anda Vecino' ya sarılmasından belli; o da olmayınca '8-10 oynayabilecek oyuncu' açıklamasının politik olduğundan neredeyse eminim...

Bu kadar yangın olduğuna göre akşam maçı alıyoruz

Ayrıca orta sahada Kane topu alırsa, Sane ile arasına girmek lazım.

Geri
Üst Alt