⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Olaya bak yaw. Bayern bizim bulduğumuz pozisyonları bulsa jk'nin rekoru geçmiştik çoktan. Çok garip takımız. Ben bunu çok fazla sarfedilen efora bağlıyorum güç ve beyin kalmıyor son vuruş öncesi başka açıklaması yok.

Olaya bak yaw. Bayern bizim bulduğumuz pozisyonları bulsa jk'nin rekoru geçmiştik çoktan. Çok garip takımız. Ben bunu çok fazla sarfedilen efora bağlıyorum güç ve beyin kalmıyor son vuruş öncesi başka açıklaması yok.

Bu nasıl bir üstünlük? Tek tek tebrik ediyorum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Bayern e yazık oldu ertooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kazımcan bravo

Şu istatistikleri bayern yapsa mac 1-4 du şu an
Screenshot_20231024-193250_Sofascore.webp

şımarık Galatasaray taraftarı diyorlardı ya şikeciler. Bayern gösterecekti ya çıkardık gösteriyoruz bayernede hadi aslanım yen şunu bitir grubu.

İlk yarıda 5 gol atardık biraz şansımız olsa. Herifler presi görünce mala döndüler

Adamları parçaladık skor 1:1.
Golden başka pozisyonu yok, bildiğin Bayern'ı eziyoruz ne olur bir gol atalım.

tete ıslığı hak ediyor kimse kusura bakmasın
Bayerne top oynadığımız 45 dkda 1 kişi ile ıslık haketmiyor * hatalar tabi varda - futbol o kadarda

Tete ve keremde bazen ezber - bazende farkındalık yokoluyor top gldiğinde.

Ezebre topta yapılan hata bütük ceza kesilir top oynamadan tehlike potansiyeli var bayernin

Takımımla gurur duyuyorum. Bu maçta yenilsek bile benim için sorun yok. Resmen 45 dakika boyunca Bayern’i sahasına hapsettik, yığınlarca gol kaçırdık. Klasik atamayana atarlar olabilir ama canları sağolsun. İşte görmek istediğim takım bu. Belli oldu ki derbide bu maçı düşünerek rölantiye almışız.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

şey başladı mı, bayern köy takımı yaaa, bayern formsuz yaaaa, bayern kötü yaaaa

Ezdik lan adamları, Kazımcan'ın mallığı ayakta kalsa o vuruş şansı gelmeyecek, 4-0 bitmesi gereken ilkyarı 1-1 gelde üzülme

Geri
Üst Alt