⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

fade.gif

Ama tebrikler takım - bayerne 70 dk bu baskı olumlu ( ben 1 puana razıydım olmadı)

Utd ile final oynarız - 2incilikle yola devam.

Yarın Almanya’ya gidiyorum 1 haftalığına.

Formayı giyip sokakta gezmek vardı.

Yanlız fazla korkmussuz ... gözümüzde büyütmüşüz Bayerni.

Bu maç sonrası kolay kolay hiç bir rakipten korkmayiz.

Kaybetsekte...baya öz güven kazandık bence.
Katılıyorum. Kaybetsek bile özgüven depolama maçı oldu. Topçuların kendi eksiklerini görme maçı oldu. İlk yarıdaki oyunu 70 dkya çıkarabilirsek işte o zaman tamamdır. Herkesle kafa kafay oynar bu takım.

Yazik oldu ama Bayern'e yenilmek utanc verici bir durum degil.

CL faktoru nedir?

- Buldugunu atacaksin, hele zor maclarda.
- 90 dakika boyunca yuksek pres ve tempoda oynamak cok zor. Enerjimizi daha ekonomik kullanmayi ogrenmeliyiz.
- Kolayca gol yemiyeceksin. Adamlarin ataklari ne kadar az olursa olsun buldugunu atmayi beceriyor.
- Taraftar da gol yediginde uyuma modunu birakacak. Ama bu biraz zor degisir.

Ayrica 60 dakika boyunca adeta ezdik adamlari. Iste skoru daha erken lehimize cevirebilseydik farkli seyleri konusurduk.

İlk yarı 4-5 gol atacak pozisyonu bulduk ama atamadık 2.yarı hamleler gecikince bittik. Ndombele, Ziyech falan hazır olana kadar ligin ilk yarısı bitmiş olacak.

Kopenhag, Tete 1 gol 1 assist, Zaha 1 assist
ManUTD, Zaha 1 gol
Aldigimiz 4 puanin 3'u bu iki arkadastan gelmis CL'de.
Ligdeki Ziyech'leri falan da baskasi yazsin.

Tete nin rashicadan ne fazlasi var suana dek? Eksisi var hatta.
Zaha ve Ziyech bir zahmet atsinlar onlarida o kadar para aliyorlar. Almadiklari fred szymanski direk 11 e basladi. Biz ndombele beyin kilo vermesini bekliyecez. Emekli mertensin formda olmasini bekleyecez. Roberto carlos diye getirdikleri angelino kotu kazimcan kadar oynayamiyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

takım gayet süper oynadı. neyini konuşuyorsunuz arkadaş. karşındaki takım bayern. ilk yarı adamlara oyun oynatmadık, birkaç kontra harici pozisyona giremediler. biz biraz daha becerikli olsaydık şuan farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. 60'tan sonra da o kadar baskı yapmaya dayanamadı takım ve oyundan düştük. biraz şanslı olup öne geçseydik plan takır takır işlemiş olacaktı.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi bir sol bek 8 numara lazim bu takima. Angelino ve kazim yuzunden her mac gol yiyoruz

Geri
Üst Alt