⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Gurur duydum, kaçırdıklarımızı arayacağımız çok belliydi.

Kalite işte anasını satayım.

Yırtın didin yok abi bu seviyelere yet-mi-yoooor.

Okan ne olur artık golün geleceği dakikayı anla.

Ahhh oo kacirdiklarimiz say say bitmedi bu mac önceki maclar. Yani 70 dakika cirpinip dur o kadar firsat yakali ezip gec. Sonra adamlar gelsin atsin. Ikiyi atsan adamlar zaten sacmalamaya baslamisti, gittik verdik.
Okadar efor harca emek ver, yazik oldu.

okan buruk maç öncesi planlarında takımı maça hazırlamada gerçekten iyi ancak maç içi hamlelerinde hala kendini geliştiremedi

Koskoca Bayern karsisinda bu dominant oyun icin oncelikle hocayi tebrik etmeliyiz. Ancak degisiklikler konusunda yine cok bekledi, hep yapiyor bunu. Bu kadar yogun efor sarf ettigimiz ilk yaridan sonra ikinci yari fiziksel olarak dusmemiz cok normaldi, özellikle sol taraf paramparca olmustu artik. Hemen 3-4 degisiklikle prese devam edebilirdik.

70 dakika çok iyi oynadık, o sıralarda 1 gol atsak son 20 dakika direncimiz artabilirdi
Ama Bayern Münih’e 20 dakika bile güçten düşersen maalesef o sürede fişi çekiyorlar.
Takıma bu mücadelesi için helal olsun.
Bayern yerine başka takım olsaydı o 70 dakikaya dayanamazdı herhalde

Skor falan umrumda degil. Ulan cok yazik oldu onca emege, sahane futbola. Sadece sunu soylemek isterim. Bayern'i sahadan silecek topu oynatan zeka, hangi akla hizmet Kazimcan'la baslar? Api'yu sola cekmek cok mu zordu hoca? Can sagolsun, ne diyelim.

Yerine oynayan daha beter.

Çocuk yine mücadele etti şu niyetle.

Bende çıksın dedim ama Dubois olsa bu Angelino yerine daha iyiydi.

Bazı transferler güç kaybettirmiş.
Ayakları gitmiyordu korner yaptırdığı bi pozisyon var, çok güçsüz ve kondisyonsuzdu, ayrıca gol yedikten sonra oyundan dustuk normal

Büyük takımlara karşı iyi oynamakla tatmin olma alışkanlığından bir türlü kurtulamadık yenildik mi yenildik durum bu sonuçta 😂 Okan Buruk verdi maçı, o olsaydı bu girseydi gibi bahanelere gerek yok. Takım sürünüyordu 2.golü yediğimizde neyse sağlık olsun.

Debua,Yunus, Zaniolo, Berkan olsa yedekte alirmisiz maçı.Yedekten oyuna atacak hazır kimse yok, oyuncu değiştirdikce takım geriye gitti.Oynayanlarin da pili bitti.Seviye farkı maalesef.Okan Hoca 'ya ve oynanan oyunu alkışlıyorum.Transferleri kınıyorum.

Ilk 45. Dk deli pres yapmak yerine biraz kontrollü oynamayi ögrenirsek iste ozaman yenebiliriz böyle bayern gibi takimlari. Takimin 60tan sonra dermani kalmadi, degisiklikler de gec geldi. Gecis yerine topun sende kalmasini saglayip birazda setten bulacagin pozisyonlari.

İlk yarı öyle bir efor sarfettik ki ikinci yarı bunun olmasından korkuyordum. Kazımcan'ın ileri çıkıp kaybettiği topla çok ciddi kontra yedik. Topla hiç çıkmamalıydı. Kaçırma alışkanlığımız son sürat devam ediyor. Oynanan oyuna söyleyecek sözüm yok. Bayern'i 75 dakika sahaya gömdük. Maç 1-1 iken ikinci yarıda orta sahayı üçleyip kontra atak oynasak daha mı iyiydi demeden edemicem.

Geri
Üst Alt