⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Artik türk futbolu olarak yenilince „iyi oynadik“ diye kendimizi avutmayi birakalim, bu maci kazanabilirdik, memnun olmamaliyiz, üstüne koymaliyiz

Bu maça üzülmemek mümkün değil ama kızmak çok anormal

Oyuncular inanılmaz bir efor koydular, süper bir oyun oynadık 60. dakikaya kadar

O yoğunluğu maçın tamamına yaymamız çok mümkün durmuyor o yüzden oyuna biraz akıl katmalıyız. Belirli periyotlarda topa basıp dolaştırmalı yahut kapanmalıyız

Yine de maç planını çok beğendim. Yakaladıklarımızdan en az birini atmalıydık. Öyle olsa daha rahat kapanırdık. Oyunculara sövenleri dengesiz buluyorum hepsi çok iyi oynadı bence, Kazımcan haricinde. O çocuğun da bu maçta bundan çok daha iyi oynaması mümkün değildi zaten ona da kızmamak lazım.

Belki tek bir haklı eleştiri var, 60. dakikada perte çıktık, golü yiyene kadar müdahale etmek için vakit vardı. Dizilişi değiştirerek bir şeyler denenebilirdi. Oyuncularımızın ve hocamızın canı sağolsun. Biz bu herifleri deplasmanda da zorlarız gayet

Bayern deplasmanını bize dört gözle bekleten herkese teşekkürler. Cimbom budur

Bayerne karşı anca bu kadar oynarsın

tek sinirim

şu oyuncu değişikliklerini zamanında yap artık yeter ya yeterrrr!

Icardi kadar zeki ve ayagi saglam net vuruslar vurabilen önde iki adam lazim. Kerem 2 atiyorsa 20 kaciriyor.
Zaha kendine ve vücuduna cok güveniyor, ikili mücadeleri hemen hemen hepsini kaybetti.
Tete oyunda kalmaliydi bence.

Bayerni 70 dk domine ettigimiz icin tskler Galatasarayim. Okan hoca oyuncu değişikliklerini 70 olmadan yap bi kere disimi kiracam. bunun haricinde enerjimizi daha ekonomik kullanabilirdik. neyse önümüze bakacaz

70 e kadar iyidik okan hoca iyi plan yapmis, öne gecseydik geriye yaslanacaktik , cünkü kondisiyon bittiydi, planda gol eksikti

Kerem'in kacirdiklarindan biri gol olsaydi en kotu 1 puan alirdik diye tahmin ediyorum. O yogun efora ve ustunluge sadece 1 gol sigdirabilmemiz maci Bayern'e getirdi. Afallamislardi, ilk yariya 3 gol sigdirmamiz isten bile degildi. Kerem harcadi hemen hemen hepsini.
hoca zamanında kerem ve kazımı çıkarıp savuma ve orta sahayı üçleseydi her türlü puan alırdık bence

Geri
Üst Alt