⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Sadece paslasmalara bakınca mala bagliyor bizim takım. Basmamız gerek. 2. Gol öyle geldi dedim bunlar paslasmalara bakıyorlar yine gol geldi. Kane attı. Adama dusunme şansı vermeyeceksin

Bayern 2. Yari senin oynadigin oyunun yarisini oynamadan maci aldi. Seviye farki var son tercihleri bitiricilikleri tecrube vs Bayerni yenmek istiyosan %150 ile oynaman lazim. İlk yari bunu basardik 2. Yari olmadi saglik olsun.

Yeni transferlerden Sanchez ve Kaanıda sayarsak bu oyuncular haric direkt oyuna etki eden oyuncumuz yok. Zaha ozellikle buyuk hayal kirikligi. Ndombele Ziyech hayal kirikligi bile degil onlara bisey diyemiyorum bile. Transfer politikamiz bence biraz sinifta kaldi insallah en azindan Zahadan bekledigimiz performans gelir cok ihtiyacimiz var cunku.

Macin kopacağı dakika icardinin pozisyonu daha çok eleştiriyi hakeden pozisyon. Maçın başı bu 1-0 olsa belki de cekilip yine 1-1 olacaktı. Kırilma dakıkasında olanlar daha vahim hatalar.
Icardiye laf söyleyen nankördur. Gitsin kendi kalemize atsin gene tek laf edilmemeli. Bu adam gecen seneden beri takimin 50%

Helal olsun çok büyük oynadık. Kapalı oynasak da kum torbasına çevirip eze eze yenerlerdi. Müthiş mücadele ettik, gurur duydum takımımla.

ilk 60 dk şans biraz yanımızda olsa şu oyunun karşılığını tabelada görebilirdik.

Bitiricilik konusunu nasıl çözeriz bilmiyorum ama çözmemiz şart 4 tane net pozisyon kaçırma 20 tane şut çekme ama gol atamiyoruz

68‘ dakka full press oynadik. Golleri bulamadik malesef. Bulsaydik farkli olurdu. 90 dakka bu tempoyu tutmak imkansiz zaten.

Pressingi zaman zaman azaltip ve yine yükseltmek lazimdi. Böylece 68‘ den ittibaren direkt düsüs yasamazdik.

Pilimiz bitti 75’ten sonraki fişi çekti adamlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

65 e kadar takim muthisdi.Sansda degil malesef bitiricilik konusunda beceriksizligimiz var.Sağda Tete,sol tarafta kazim malesef bu seviyenin altinda kaldilar.Zaha da kotuydu.Onun haricinde takimin masallahi var.Kimse boyle oyun oynayacagimizi beklememistir.
Bitiricilik konusundaki sorunumuzu cozersek ki hocada bunu bunu soyleyip dile getiriyor.O zaman bu takim ruyalari yasatir ki bakmayin siz yenildigimize bu grupdan cikacagiz.Bayern deplasmanindan alnimizin akiyla gelecegiz.
Onemli olan iyi oyundu benim icin.Gerisi gelir zaten.

Yermek için söylemiyorum ama bazen özeleştiri yapmak da gerekir. Icardi ve Kerem çok fazla kaçırdı.

Bitiricilik çalışmayla zor gelişir. Bize skorer asistçi bir 10 numara ve sağ kenara formda ziyech lazım
Kanka keremin kaçırdıkları çalışmayla gelişir be. Sadece biraz daha soğukkanlı olmayı ve yere sağlam basmayı öğrenecek. Çocuk herşeyi yapıyor ama karşı karşıya kalınca eli ayağına dolanıyor

Bence kazimcan düşmek şu bu hikaye Zaha ve tete yerine keita ve x sol kanat olsa bu maç bizdeydi kanatlar hiç islemedi bu kadar hirpalayan takıma rağmen oradan kaybettik

Dipnot: taraftara sallamak saçma gayet maçın içindeydiler haliyle onlar da düştü ve yoruldu sonuç gelmeyince ne yapacaklardı adamlar 2 saat yardır yardır onlar da insan

Geri
Üst Alt