⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Yürüyerek iki maçta 10 gol atmıştı Bayern ,tinercilere ki tinerciler kaleye bile gidememisti

Kerem resmen maçı katletti .Zaha solda çok iyiydi özellikle Kazım Can'a yardımlarda. ne zaman ki Zaha çıktı Kerem sola geçti golü oradan yiyeceğimiz belliydi.kerem 2. golde 70 metre geride kaldı bekine yardım etmesi gerekirken.

iyi niyetini sözüm yok ama öyle Avrupa'da oynayacak falan bir topçu olamaz

-kazım +nelson
-zaha +mertens
-tete +barış

değişiklikleri yapılmalıydı bana göre

dk 55den sonra takım sinyali verdi ama Okan hoca inat etti. Puan alabilirdik yazık oldu ama ilk yarıdaki istek bambaşka seviyeydi. Tebrikler takım

Yazık oldu, sağlık olsun. Ziyech, ndombele, angeno ve hatta zaha gibi sakat yada formsuz adamlar yerine ki ben bunlara yamalı bohça diyorum, duboi kalsa ve sadece 2 net transfer yapılsaydı daha farklı olurdu bana göre. Sanchez hariç nerdeyse 0 katkı yenilerden.

Her pozisyonu kerem yaratsın

Her pozisyonu kerem bitirsin

Her golü kerem atsın

Ama dünya kadar para alan zaha tete ziyechten bi beklenti yok adamlar kaleye bile gidemıyor ki gol kacırsınlar

kereme önce cok top kaybı yapıyor diye yuklenıyorlardı simdi gol atamıyor diye :D

icardi kac tane gol kacırdı bu mac tek laf yok neden yok? İcardi cl icin yetersiz forvet mi yazalım

Takımın tüm press planını kereme baglamıs okan hoca adamı deli dana gibi koşturuyor sonra bu adamdan tam performans bekliyor taraftar

zaha bu formu ile sol kanadı 1 dakika haketmıyor sırf taraftar istiyor ismi zaha diye solu işgal ediyor

tete 21 tane top kaybı yapmıs istatistik saymayı sevmem ama sırf bunun üzerinden vuruldugu icin yazalım

işin kısa ve özü bayerne bu kadar baskı kurdun ve pozisyon bulduysan bu tamamen kerem sayesinde istesende istemesende

simdi fbliler gibi aglayabilirsiniz

Geri
Üst Alt