- 19 Mart 2014
- 28.136
- 29.598
- 2.598
İlk yarı en az 3 yeriz.Solda kerem oynamalı ve ilk yarı berabere bitirirsek barış alperin 2. yrı girmesiyle berabere kalabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarı en az 3 yeriz.Solda kerem oynamalı ve ilk yarı berabere bitirirsek barış alperin 2. yrı girmesiyle berabere kalabiliriz
Biraz da şanssızlık, kısmetsizlik var hocada. Bu maçtaki durum geçen yılki BJK deplasmanındaki gibi değil mesela...
Aynen öyle Sanchez hariç şu ana kadar pek birşey göremedik Zaha,Ziyech,Ndombele katkı yok Angelino ve Tete de ne olduğu belli değil eski adamlarla devam ediyoruz Boey,Apo, Torreira ve İcardi ile devam ediyoruz ...En büyük problem yeni transferler hiç katkı yok.
Okan Hocayı takımı ekonomik kullanma konusunda ben de eleştiriyorum, esas konu orası ama girecek adamlar da hazır olmayan Ndombele ve Ziyech zaten. UCL sezonunda çok fazla 'okazyon' fantezisi kurulduğunu en çok dile getirenlerden biriyimdir...nasıl değil
gol gelene kadar 10 dakika adamlar full baskı kurdu
takım dağıldı
10 dakika sürdü bunu görmesi
eğer oyuncu değiştirmek 10 dakika sürüyorsa ya staffda sorun vardır ya kendisinde
ortasahadan kanatlara hiçbir yardım gitmiyor yorulduğuöuz zaman
millet kazımcana sallıyor her pozisyonda ikiye bir kalması normalmi özellkle sol bölgemiz çok sıkıntılı
torreirada bu konuda gram yardım etmedi yoruldu
keremi zaten golde bi izle
clde eli belinde duramazsın!!!!
bunu görememek nasıl birşey ya!!!!
65 dakika yaşattıkları çok güzel çok iyi bir oyun
bayerne karşı ben daha kimsenin böyle oynandığını görmedim
ama yani maç 90 dakika
65 dakika dünyanın en iyi takımı gibi oynatıp
65 den sonra koşmayan disiplinsiz bir mahalle takımına dönüşemezsin!
Ve Okan da bizim gibi izliyor..2.golü iyi izleyin
Kerem, Sanchez, Kazım, Torreira, Kaan hiçbiri dönemiyor geri. Alayı mal olmuş yorgunluktan
Iyi ki varsın KemalBazi arkadaslarin yorumlarindan utaniyorum resmen
Bayernli arkadaslarimla izledim maci bayerne karsi bu oyunu oynayan rakip görmediklerini söylediler city maci dahil Bizim kadar zorlayan ve oyun olarak döven olmadigini söylediler
Bu futbol ve oyunun sonunda Bayern cogu zaman kazanir
Ben Bu takimla cok gurur duydum bugün
Bravo takim Bravo Hoca