⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:3 | Galatasaray 1-3 Bayern Münih | MS | 24 Ekim | TV 8,5

Grçen seneden bu yana inanılmaz gol kaçırıyoruz az bi saçım kaldı oda bu sene dökülür beni bitirdiniz ulan stresten ölüp gidecem.. haa normalde belki herkes UeFa ya fit ama böyle oynayıncada şu grubu 3. Maç sonunda garantilemiştik şaka gibi..

adamlar geçen senenin finalistini sahadan silmiş(istatistiklerle) son 16da ise messili mbappeli neymarlı psgyi silmişler

aynen bayern tarihin en kötü bayerni :d

Keşke Dubois kalsaydı diyorum. Kazımcan ve Angelino’dan net daha iyiydi.
Evet...Herif yillarca Fransa'da oynamis, kaptan olmuş. En azından defansı sağlam.
2 tane riskli ofansif Bek kaldiramiyoruz, çünkü top kaybı yapmayan City/Barcelona kalitesi yok bizde Orta Saha'da.

Bütün bir yaz boyunca sağlam ve hazır bir 8 Numara alamadık...ona yanarım.
İlk11 de Kaan, dışarda hazır olmayan Ndombele.

Planlama bu mu

Bütün bir yaz boyunca sağlam ve hazır bir 8 Numara alamadık...ona yanarım.
İlk11 de Kaan, dışarda hazır olmayan Ndombele.

Planlama bu mu
Berkan kalsa Lemina alınsa 60'da Kaan-Torreira çıkıp yerlerine girse muhtemelen maçı kazanırdık. O kadar kötü oyuncu transferinde tercihler yaptık ki bugün kazanabileceğimiz maçı kaybettik ama yinede canları sağolsun.

Bu maci gördükden sonra, jk macinda 1-0 öne gectikden sonra neden baskili oynamadimizi ve rolantiye aldimizi anladim.

Bu maci düsünerek small clubu ciddiye bile almadik tsk gecerek oynadik ve yine de yendik.

Biz Galatasarayız herkese aynı futbolu oynarız dememiz için 1 milyar euroya ihtiyacımız var. Bazen kapanarak oynamak gerekiyor. 70. dakikada takımın kondisyonu tükendi.

Tribünlerden ben tezahürat beklemiyorum. Avrupalılar gibi oturup maçını izleyeceksin ve oyuna anlık tepkiler vereceksin.

Son düzenleme:
Dayımla bayern maçını analiz ettikte söylediğine 10/10 bir futbol oynamamışsız. 10/5 ancakti dedi defanstaki zaafiyetler ve ilerde cüretkar top kayiplari yapmissiz.

(Fenerli bu arada)

Geri
Üst Alt