⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Böyle yenilmek daha kötü, bir tane rezil hakem ile bir iki tane topçun yüzünden tüm takımın emeği çöp oluyor

Oliveira ve Nelson da lütfen bir daha oyuna girmesin artık Okan Buruk.

Bu sezon kale önünde çok şanssızız ya.

Şu bitiricilik sorunu yedi bitirdi bizi şimdiye kadar. Özellikle ilk Bayern maçında puan alamamamız çok üzücüydü.

Galatasarayımızı küçük görüp te fark yiyecek diyen korkaklar da bi kere daha anlamıştır Galatasaray avrupa fatihidir

Bayern gol müziği paylaşan dalga geçenler vardı taraftarım diye ortalıklarda gezmesin

Helal olsun takıma ve hocaya. Ben razıyım. Angelino maçı tamamlayabilse muhtemelen puanı almıştık sağlık olsun. Ama ne olursa olsun Sanchez-Apo ikilisi bozulmasın. Anlıyorum hoca o dakikada Kazıma güvenemedi ama bundan sonra güvensin.

Ne olursa olsun takımla gurur duydum. Dünya üzerinde bu oyunu, hele Allianz arena'da oynayacak sadece 1-2 takım var.

helal olsun takım muhtemelen kupayı alacak bayerne top çevirttirip kök söktürdük

kim ne derse desin okan hoca buyuk maclara özel hazırlanıyor

helal olsun

Son dudukten sonra ekrana gelen okan hocamin goruntusu duygularimiza tercuman oldu.

Neyse ben gururluyum. Diger mac 3-3 berabere. Boyle biterse manuya koyup gruptan cikariz.

Muhtemelende artik manuya patlariz evimizde

Kopenhag dışarıda puan almamız çok çok zor artık

Geri
Üst Alt