⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Okan hoca ne yapacak merak ediyorum. Kapanıp kontra mı kovalayacak yoksa taraftar sayısını hesaba katarak yine kafa kafaya mı oynamak isteyecek

Biletler ateş pahasi yaw..
Firsatcilar tek bilet icin 400 euro istiyor. Sanki Cl finali

ilk maç motivasyonun %70 i olsa, günümüzde de olursak acaba diyor insan. benim hala umudum var. büyük maçları büyük oynuyor takım.

Günay
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Kaan Torreira
Tete Ziyech Zaha
Icardi

Nelsson'u stoper oynatmak için defansın tüm kurgusunu bozmamalıyız. Bu yüzden sol bekte Angelino veya Kazımcan oynamalı tecrübesinden ötürü Angelino diyorum. Kaan-Torreira bu maç için en ideal kurgu bu ikili de devam etmeli bence. Sağ tarafta ise ilk Bayern maçında iyi savunma katkısı verdiğini düşündüğüm için Tete'yi ideal buluyorum Ziyech fiziksel olarak geriye dönüşlerde zayıf kalıyor onu da kanattan ziyade Kerem yerine forvet arkasında kullanmak oldukça makul bu maç özelinde bence. Kerem'i de hamle oyuncusu olarak 2. yarı kullanabiliriz böylece.

Son düzenleme:
İlk maçta top oynamadan kazanacaz gibi sanarken 3 gol yedik

Bu maçta adamlar oynayacak.Arena da işimiz hiç kolay değil.

En az 3 gol daha yememiz sürpriz olmaz.

2 ve üstü gol atmayı başarabilirsek kazanmış kadar sevinirim.

Yanlış ve hazır olmayan transferler bu sene bizi geçiş dönemine mecbur kıldı

Daha verimli bir sol bek,orta saha ve sağ kanat ile oynamış olsaydık çok farklı olabilirdik.

Yeteneksiz ilk uçakla ülkesine oyuncu değil hoca değil demek için beklemede olanlar için uygun mac. Umarım susmak durumunda kalırlar

Hoca değil oyuncu değilciler pusuda hocam takım bunlara prim verdirmeyin

Geri
Üst Alt