⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Alp Pehlivan: "Muslera ve Yener İnce ile görüştüm. Çok şükür kırık yok. Kapsül ve bağlardaki hasar önemli. 3 haftalık tedaviyle döneceğini düşünüyorum. O süreci kısaltırsa benim için sürpriz olmaz."

Cok büyük ihtimal su 11 cikar:

Günay
Boey sanchez apo angelino
Torreira kaan
Ziyech kerem zaha
Icardi

Ziyech Samsun maçında iyi oynadı diye Kopenhag maçında ilk 11 oynayıp hiçbir şey yapamamıştı. Şimdi de Paşa maçında iyi oynadı ama fizik olarak hala tam hazır değil. Tete de habire topu rakibe verip duruyor. Keşke Barış'la başlasak alan buluruz orada. Sol bekte de fantaziye girmeyelim Angelino oynasın

Sonu benzemesin ama.

Muslera’nın eksikliği ve icardi’nin devam eden sakatlığı bizi zorlayacak. Ama CL maçları bizim için sezonun en güzel maçları. Yenilsek bile dünyanın en iyi takımına yenilmiş olacağız. Yine ilk maç gibi coşkulu ama biraz daha dengeli bir oyunla belki bir sürpriz yapabiliriz?

yav - bir atağımızda penaltı kırmızı kart olsa erkenden , münih sarı kırmızıya bürünse falan

niye olmasın ya

Goretzka ile neuer de dönmüş zaten güçlüydünuz ulreich de yemedi laimer iyi goturdu bu ikisini oynatma ulan ek güç eklemenin ne anlamı var.
Goretzka harbi kötü oldu ama neuer bizim için avantaj kendine aşırı güvenden hata yapıp gol yedirecek hissediyorum

Geri
Üst Alt