⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

ilerde saçmasapan top kaybı yapıp anadolu takımıyla oynuyomuş gibi boş alan vermeyelim bayern'e yeterli. sette atarlarsa herkese atıyor zaten adamlar, ona yapacak bişey yok

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Maç günü yaklaştıkça hissiyatım keremin müsait pozisyonda topu auta atmasından angelinonun Icardi bombosken bel hizzasinda yaptığı orta yüzünden kontra yediğimiz ankine dönüştü

BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY!!!

runS.gif
runS.gif
runS.gif
runS.gif
runS.gif

Uyuyamıyorum ulaaannnnn

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUSLERA
BOEY - SANCHEZ - ABDÜLKERİM - ANGELINO
KAAN - TORREIRA
BAY/ZIYECH - KEREM - ZAHA
ICARDI​

İçimde değişik bi his var kazanacağız gibi geliyor herkes manı maçında yenilicez derken deplasmanda yendik çoğu kişi bayern maçını yenebiliriz diyordu yenildik iç sahada şimdi deplasmandayız herkez yeniliriz diyor manu maçı gibi olur inşallah yeneriz ordada

fark yiyeceğimizi düşünüyorum bu sebeple puan alma ihtimalimiz var

nere bozuluyo yaw sadece nelson geliyo sıtopere

Nelsson'un ayağı kötü. 3 kere dürtmeden pas vermiyor. Aşırı garantici olduğu için ya yana ya da geriye oynuyor. (Kopenhagdan yediğimiz ilk gol). Önde baskıya katılmıyor pozisyon yiyoruz. Paşa maçında yine yaptı 2. yarıda

Nelson sol stoper oynayamıyor diye Sanchez sol stopere geçiyor. Onun da oyun kurma özelliği azalmış oluyor sol ayaklı olmadığı için. Hikmet Karaman uyuzu örnekle anlatmış bugün videoda. Normalde izlemem ama bugün sıkıntıdan baktım.

Apo ise sol bek oynamayı sevmiyor zaten. Açık arazide atlet kanatlarla çarpışacak biri değil.

Nelson pişmanlıktır kısaca. Sanchezden sonra hiç çekilmiyor. Kafa golü atamaması da ayrı ayrı eden bir özelliği

3’lü orta saha ile çıkmamız kesinlikle şart. 4-3-3 ‘den başka sistem intihar olur.

-Boey—Davinson—A.kerim—Angelino-

----Kaan—-— Torreira——-xxxxx—-

—-Kerem ——-İcardi———Zaha——

2. yarıda da Barış Alper’le Ziyech’i atarız duruma göre. Yalnız işin kötü yanı orta sahaya yazabileceğimiz 3. bir oyuncu yok. Demirbay, Sergio, Ndombele hepsi de geberik. Onu da hoca düşünsün artık aldıran kendisi.

Heyecandan deliriyorum diyerek başlayayım. Grup Kurası çekildiğinde ilk düşündüğüm maç Bayern Münih deplasmanıydı. Herhalde zorluk derecesi en yüksek maç. Ama bizim İcardi, Zaha, Ziyech, Torreira, Kerem, Kaan, Davinson, Boey, Abdülkerim, Angelino ve Muslera gibi Süperstarlara sahibiz. Biz Şampiyonlar Ligi takımıyız bu hiç değişmedi. Okan Hocam da işini bilir. Allah yardımcımız olsun, olmayacak şey değil
InCollage_20231107_235716749.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera mı Neuer mi, Boey mi Mazraoui mi, Sanchez mi Upamecano mu, Abdülkerim mi Kim Min Jae mi, Angelino mu Davies mi, Torreira mı Kimmich mi, Kaan mı Goretzka mı, Ziyech mi Coman mı, Kerem mi Musiala mı, Zaha mı Sane mi, İcardi mi Kane mi? Yoksa Okan Hocam mı Tuchel mi? Sahada göreceğiz. Başarılar Galatasarayım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ligde olurda Byaern deplasmanına Apokerim direkt sol bek çıkamaz arakadaşlar delirmeyelim. 3 Lü oynamayacağımıza da göre ..

pas trafiği ile mahfederler apoyu

Geri
Üst Alt