Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.825
- 23.371
- 3.723
Evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artırıyorum Muslera nın sakatlanmasının nedeni nelsson un sağ stoper oynamasıdır.Nelsson'un ayağı kötü. 3 kere dürtmeden pas vermiyor. Aşırı garantici olduğu için ya yana ya da geriye oynuyor. (Kopenhagdan yediğimiz ilk gol). Önde baskıya katılmıyor pozisyon yiyoruz. Paşa maçında yine yaptı 2. yarıda
Nelson sol stoper oynayamıyor diye Sanchez sol stopere geçiyor. Onun da oyun kurma özelliği azalmış oluyor sol ayaklı olmadığı için. Hikmet Karaman uyuzu örnekle anlatmış bugün videoda. Normalde izlemem ama bugün sıkıntıdan baktım.
Apo ise sol bek oynamayı sevmiyor zaten. Açık arazide atlet kanatlarla çarpışacak biri değil.
Nelson pişmanlıktır kısaca. Sanchezden sonra hiç çekilmiyor. Kafa golü atamaması da ayrı ayrı eden bir özelliği
Peki ya 22 den sonra şehvette meni olursaAkşam 22 ye kadar abdestlerimizi tazeleyelim.
Hiç bir şey olmaz. Stada sokmama gibi bir durum oluşmaz.Arkadaslar, maca 247 bloktan (yani deplasman blogu degil ama yakin sayilir) biletim var, acaba gs formam ve atkimla gorsem sorun yasarmiyim? Iceri alinmama durumu falan olusur mu? Allianz arenaya bilen biri cevaplasa, vallahi bayern taraftari arasindan GS Formayla mac izlemek müthis olur, gerci ne kadar bayernli olur orasi da mechul
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Şampiyonlar Ligi gruplarında son 30 iç saha maçında Bayern Münih:
Galibiyet | 29
Beraberlik | 1
Atılan Gol | 98
Yenen Gol | 12
Bayern gelir.Adamlar Türk değil. Böyle cümlelerle gaza geleceklerini sanmıyorum.