Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.926
- 90.634
- 5.003
Uza KolapKötü hislere sahibim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uza KolapKötü hislere sahibim!!!
Para verdiği de yok da hiç konuşulmayan ortamda aldı ihaleyi. Saran alacak iyi yayıncılık izleriz diye seviniyordukMilyarlarda yığsa bu adiye yayın verilmesine ses çıkarmayan yönetimin Galatasaraylılığını sorgulamak lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ifbninkilerde farklı bir durum oluyor muAcun ben senin yapacağın yayıncılığa sokayım. Önemli maç var, bir maç önü yayını koymuyorsun. Atmosferi göremiyoruz. Fason yayıncı
Fener maçlarını bir saat önceden açmıyorum, bilemiyorum. Normalde bizim maçları da açmayıp totem yaparım da maç 23:00 olunca beklenmiyor.ifbninkilerde farklı bir durum oluyor mu
beklerim acurdan
Şu kadro daha iyi olurdu sanki, ama tabiki sen daha iyi bilirsin hocamHocam lutfen
Kaan toreyra sergio/demirbay
Bay icardi zaha
Bayern taraftarları: “Burada olup bitenler çok kötü, sanki bir deplasman taraftarı gibi hissediyorum.” (@chickenMusiala)
Gerçekten bu konuyu hiçbir kulüp başkanı dillendirmiyor nedense halbuki yayincidan para almamız gerekirdiPara verdiği de yok da hiç konuşulmayan ortamda aldı ihaleyi. Saran alacak iyi yayıncılık izleriz diye seviniyorduk
Edit: Açtı şimdi ama Evren Turhan ve Davala izliyoruz. Pehhh
exxen patlasada maç t 8.5 e geçse