⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Burada puan almaya daha yakınız bence. Zorluk derecesi yüksek maçlarda deplasman oyunumuz daha etkili oluyor. Ama Bayern bu tabi. Küçük ihtimallerden bahsediyoruz.

F9cXD2BboAApd6Q

40 dakikada 8’lediler hafta sonu.

Eksik kalmamak önemli, 5’e 5 takımı bölmek bu sefer işimizi görmeyebilir. Tüm takım olarak müdaafa görevini yapmalıyız. Eli belinde dolaşan kimse olmamalı. En fazla Icardi, hem Kerem, hem Zaha, hem Tete mutlaka top rakipteyken geriye koşmalı. Koşamadıkları an da müdahale edip acele çıkartılmalı

Kafa kafaya oynarız ilk maçtan çok farklı olacağını düşünmüyorum...

Hocam bayern bayerndir taraftarıyla yükselen bi takım değil, ben dengeli maç bekliyorum açıkçası.

Umarim öyle olur reis, bunlardan puan alirsak tadindan yenmez.

Acikcasi ben 0 puan yaziyom bu maca, yanilirim Insallah.

ManU macini kazanmak sart, 3puan
Kopenhag deplasman cok zor, 1 puan

Etti 8 puan, 2. lik icin yetermi görecez.

Umarim öyle olur reis, bunlardan puan alirsak tadindan yenmez.

Acikcasi ben 0 puan yaziyom bu maca, yanilirim Insallah.

ManU macini kazanmak sart, 3puan
Kopenhag deplasman cok zor, 1 puan

Etti 8 puan, 2. lik icin yetermi görecez.
2. maç sonunda kimse bayernden puan alırız demiyordu zaten, bizim manu depten 3 puan almamız zaten ekstra bi işti. Millet bayern yenilgisiyle nedense tekrar hesap kitaba döndü, ben manuya içerde yenilme ihtimalini çok az görüyorum şahsen.

manchester deplasmanı ve içerdeki bayern münih maçı dahil, ilk defa savunma oynamak zorunda olduğumuz bir maç yapacağız. şu ana kadar okan hoca geldiğinden beri tüm maçlarımızda hep ön alan baskısı yapmaya çalıştık, hep gol atmayı düşündük. bu deplasmanda bunu deneyeceğimizi düşünmüyorum artık. takım da başka türlü oynamayı bilmiyor. çok merak ediyorum nasıl bi oyun anlayışıyla oynayacağız. sasha boeyden bi tane de sol beke klonlasak hiç bir soru işaretim kalmayacak kadroyla ilgili. bu maçta biz yerine city oynasa onlar da yenilgiye şaşırmaz zaten bi beklentiye girmeye gerek yok. hedef maçımız içerdeki manu maçı. o maçı kazanan 2. olacak diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar Bayern'i çok küçümsedi bizim maçtan sonra. Oyunculara ve özellikle de hocaya aşırı gereksiz yüklenenler vardı yenildiğimiz için.

Bayern'i 55-60 dakika ezen hiç bir takım yok yıllardır. Bizim buradaki şanssızlığımız ve belimizi büken unsur girdiğimiz poziyonlardan faydalanamamız oldu. Bulduğunu atamazsan böyle takımlar gelir bir iki pozisyonda anında senin fişini çeker.

Şerefsizler çok güçlü çok iştahlı. Zayıf veya kırgın yapıya sahip bir rakip buldular mı maçın sonuna kadar silindir gibi o takımın üstünden geçiyorlar. Başkası olsa dünkü maçta 4'den 5'den sonra maçı rölantiye alırdı nasıl olsa biz 10 kişiyiz rakip de 9 kişi diye. Ama bu insafsız namussuzlar öyle değil 45 dakikada 8 gol atmak nedir ya inanılır gibi değil.

Bizim ilk maçtan önce de söylemiştim, Bayern'e karşı yenilmek büyük bir olay değil. Hocayı ve oyuncuları bunun bilincinde olarak eleştirmek lazım. Adamlar neredeyse 40 maçtır CL gruplarında yenilmiyor, boşuna değil bu rekorlar. Bizim rakibimiz en başından ManU ve Kopenhag'dı

Çıkarız maçımızı oynarız, kazanırız kaybederiz sorun değil, ama sonuç ne olursa olsun takıma destek çıkmak lazım. Çok sevdiğim bir alıntı vardır. "Roma da bir günde inşa edilmedi". Bu takımın daha çok yolu var ve kesinlikle başarının geleceğine inanıyorum ben önümüzdeki süreçlerde.

Haydi Cimbomb.

Geri
Üst Alt