⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Ileride top tutamayacagimiz bir baska mac olacaktir. Dortten fazla yemesek bari.

Kopenhak ManU'yu yenerse puanlar esitleniyo ama 5. hafta onlar Bayere giderk3n biz ManU ile evinizde oynayacagiz. Mutlak kazanmamiz ama en azindan kaybetmememiz gereken bir bir mac. Son haftaya beraberlik yetecek sekilde girmeliyiz.

Şunun bir yenisinin yapılması lazım
Belki o zaman bir şansımız olur

1698667239803.png

bizim sahadaki maç gibi isteyen ve korkmayan (bunu yaparkende hurrraaaa modunda olmayan ) takımı izleyeyim yeter bana.

açıkcası hiç bir beklentim yok ve bunun bayernde farkında o yüzden 5-1-3-1 taktiğiyle çıkmalıyız.

eğer forumdan talep gelirse bu dizilişe uygun oyuncuları da paylaşabilirim.

İlk maçta birinci devrede düştükleri durum onları hırslandırmış olmalı

Bu durum düşünülenin aksine bizim işimize gelebilir

Bize çıkıp topyekün saldırmaya çalışacaklardır

Akıllı oynayıp kontradan işi bitirebiliriz

Tahminim burda dursun...

Bunlari az cok taniyan biri olarak söyleyebilecegim tek sey var. Ilk macta yasananlardan sonra bu namussuzlar bu macta kat kat daha hirsli kat kat daha azimli ve istekli oynayacaklardir.

Savasa cikar gibi üstümüze geleceklerdir ilk dakikadan itibaren. Allah yardimcimiz olsun.

Bunlari az cok taniyan biri olarak söyleyebilecegim tek sey var. Ilk macta yasananlardan sonra bu namussuzlar bu macta kat kat daha hirsli kat kat daha azimli ve istekli oynayacaklardir.

Savasa cikar gibi üstümüze geleceklerdir ilk dakikadan itibaren. Allah yardimcimiz olsun.
cok rahatlattin bizi renktas.. icim karardi yaw

Bayern 4. ve 5. maci kazanir, Kopenhag bu hafta kazanir, biz de 5. hafta Kopenhag'i yenersek garantiliyoruz. Plana güven.

İlk 4 golü biz atarsak kazanma ihtimalimiz %50 olabilir.

Bu arada Bayern'e savunma filan yapilmaz. Ilk mac gibi oynamaliyiz. Hatay maci riske girer ama baska caresi yok.

GS hiç ışık vermiyor. Her geçen hafta daha kötüye gidiyoruz. Bu maçta fark yemekten korkuyorum doğrusu. Bayern bizi tanımış oldu. Farklı tedbirler alacaktır.

Geri
Üst Alt