⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

GALATASARAY - fenerinyaveripaşa maçının biletleri 4 DAKİKADA TÜKENDİ.

Bayern gibi Real gibi takımlarla oynamak hem çok büyük bir lüks hem de bahtsızlık bana kalırsa. Çok çok iyi oynadığın bir ilk yarı boyunca adamlar sadece 1 kere bizim presi kırıp çıkabildiler onda da golü bulup ilk yarıyı 1-1 bitirdiler

İkinci yarının son 20 dakikasında çok da kasmadan 1-3 yapıp skoru döndü herifler. Herifler çok güçlü yapacak bişey yok.

Bir yandan da çok büyük bir lüks diyorum çünkü Sane, Musiala, Coman, Kane gibi oyuncuların karşısında izliyorsun Galatasarayı ve bu adamları 70 dakika sindirdiğini görüyorsun ya müthiş bir duygu

Sanılanıj aksine ilk maça nazaran bu maçtan daha umutluyum beraberlik bekliyorum

Normalde bu grupta 3. olup AL de devam etmeye çoğumuz razıydık ki orada final hedefi de hayalperestlik sayılmazdı.

Deplasmanda Manu galibiyeti, üzerine Bayern' i zor durumlara düşürdükten sonra UCL de devam edemezsek pek kimse tatmin olmayacak gibi...

Avrupa ligi de olur ama takım bizi havaya soktu . M united kopenhagen puan kaybedebilir

Ben bunlara son maç güvenmiyorum. Old Trafford'da yenilebilirler gibime geliyor. Keşke 1 puan alabilsek. O zaman Kopenhag'dan 1, Manu'dan 3 aldığımızda Manu 9 alsa bile biz çıkarız
Bu doyumsuz domuzları tanımıyorsun sen.

İlk 4 maçta gruptan 1.olarak çıkmayı garantileseler bile geri kalan 2 maçta da hayvan gibi oynarlar. Öyle vicdansız öyle acımasızlar bunlar.

Geçen sene son maçta o senin finalisti Inter'i yendiler mesela. Öyle aman aman rotasyon da yapmazlar, maksimum 1-2 oyuncu değiştirirler. Genelde onu bile yapmazlar. Ben çok rahatım bunlar bu grupta da 6/6 yapar. En kötü son maç berabere biter o da en kötü senaryoda.

Bir de o maça kadar oyunları iyice oturur.

sayko herifler hafta arasındaki kupa maçına bile tam kadro çıkmışlar

B takimiyla da ciksalar yenerler malesef. Ilk mactaki gibi mucadele edelim raziyim

Geri
Üst Alt