⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

21.45 fantazimizin içine edildi. Hem Uefa hem ülke yetkilileri tarafından 23’te maç mı başlarmış ya. Bir nesil CL maçlarını izlemeden büyüyecek. Biz çocukken bazen 21.45 maçında bile uyuyakalıyorduk. Sabah uyandığımda fark ediyordum durumu tabi aşırı üzülüyordum

4-2-4 maçı değil bu maç, 4-3-2-1 e mecburuz

Bayern iç sahada bütün takımlara karşı favori zaten. +3 gol yemeyelim yeterli. Hem prestij hem de genel averaj açısından

MUSLERA
BOEY - NELSSON - DAVINSON - APOKERİM
KAAN - TORREIRA
ZIYECH - BARIŞ ALPER - ZAHA
ICARDI

Bayerni SL grup macinda deplasmanda en son maglup eden takim citiymis. 10 sene gecmis üstünden. Cityde dzeko, milner falan oynamis. Yuh yav.

MUSLERA
BOEY - NELSSON - DAVINSON - APOKERİM
KAAN - TORREIRA
ZIYECH - BARIŞ ALPER - ZAHA
ICARDI

Ziyech bencede oynamalı - pas kalitesi yüzünden çok önemsediğim biri ofansta her ne kadar diri olmasada daha

apokerimi bilemedim orda - Koman / Sane zaman zaman Musiala olacaktır oralarda - 90 Dk nın tamamına dayanabilir mi emin değilim.

Ziyech bencede oynamalı - pas kalitesi yüzünden çok önemsediğim biri ofansta her ne kadar diri olmasada daha

apokerimi bilemedim orda - Koman / Sane zaman zaman Musiala olacaktır oralarda - 90 Dk nın tamamına dayanabilir mi emin değilim.
Çok fazla 1'e 1 kalacaklarını sanmıyorum. İlk maçtaki gibi defansı orta sahada kuracağımız bir oyun olmayacak muhtemelen. Yan toplarda da gol yemek bu tip maçların en hesapta olmayan durumu. Kasımpaşa maçında 4 tane stoper sahadayken yan toptan nasıl gol yedik o ayrı konu tabi.

Geri
Üst Alt