⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

kazanmamiz imkansiz otesi gibi demek istiyorum ama var icimde bir his... birseyler olabilir. Olmazsada helal olsun yeterki mucadele icin herseyini versinler sahada.

Diger yandan o statta bayern tribunlerinde acaba ne kadar taraftarimiz cikacak ortaya :D Old Trafforda muthis idi, Uefa basarisinda Dortmund deplasmani ise inanilmazdi

Erken bir gol bulursak dengeleri değiştiririz kaybetsek bile fark olmaz bu durumda

KAZANACAKSINIZ…
KAZANMAK İÇİN UĞRAŞACAKSINIZ….
AMA NETİCE NE OLURSA SİZ BENİM GÖNLÜMDE HEP KAZANDINIZ, HEP ŞAMPİYONSUNUZ…

VE ÖYLE KALACAKSINIZ…

Maçtan sonra güzel kadınlar başlığında 100 kişi toplanmayız umarım.

Lan münihin oranı kapandı :D 1.00 olmus heralde yuh

Hamza a takımda oynamalı bence eyüp ile birlikte süre almalı

Allah'ım sen konuyu biliyorsun.
a2d4bb7ef3f2f37dd7a9d99695113ff3.jpg

Bambaşka bir Yiğit olarak bekledim bu maçı. Alışılagelmişin dışında davrandım. Bu sakın umutsuzluk olarak algılanmasın biz 3 maçtada üst düzey bir oyun oynadık. Fakat böyle zor bir maçtan önce uçucaz kaçıcaz kafasına girip sonra olası bir kötü sonuçta yıkılmak istemedim. Sessizliğim tamamen budur. Allahım mevzuyu biliyorsun
1rigfj.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben maca bakamıcam yani kaybetsekte 2-3 farka razıyım

Galatasaray çok kez olmaz denilenleri oldurmuştur. Çok zor. Hatta çok aşırı zor diyeyim ama imkansız değil. Sakin kalmak çok önemli. Erken gol yememek önemli. Ve bireysel hata olmamalı. Torreira ve Kaan ikilisinin rakibi karşılama sertliğine güveniyorum. Sanchez ve Abdülkerim ona keza. Ama bugün en çok merak ettiğim isim Angelino. Sanki kazanacağız gibi Angelinoyu. Zaha, Kerem, Ziyech ve İcardi dörtlüsüde bulduğunu atmalı
20231108_131312.webp

Beni tek endişelendiren 2 fark olunca oyun disiplinini kaybediyoruz. Mac 2 - 0 olana kadar saldirmaliyiz. Olur da 2 - 0 olursa oyunu sogutmak lazim.

Hakikaten Sane, Coman, Musiala filan şaka gibi ön alan.

Kolay pes etmeyen savaşan bir Galatasaray izleriz

Sonuç ne olursa olsun gurur duyacağımız bir mücadele bekliyorum

45 dk minyatür kale usulü yapalım ,bu hayvanlarla başka türlü baş edilmez

Bambaşka bir Yiğit olarak bekledim bu maçı. Alışılagelmişin dışında davrandım. Bu sakın umutsuzluk olarak algılanmasın biz 3 maçtada üst düzey bir oyun oynadık. Fakat böyle zor bir maçtan önce uçucaz kaçıcaz kafasına girip sonra olası bir kötü sonuçta yıkılmak istemedim. Sessizliğim tamamen budur. Allahım mevzuyu biliyorsun Ekli dosyayı görüntüle 225113

Bu mesajı okurken biz :

Saat 12:00’de kim izleyecek maçı yaV

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Gök Deniz nerede var,
Nerede bu dağlar taşlar..

Bu ağaçlar, güzel kuşlar
Yürüyelim arkadaşlar

Tüm Galatasaray taraftarının ve Gerçekten TÜRK olanların kalbi bu gece sizinle olacak. Size inanıyoruz. Bir kez bile mücadelenizden şüphemiz olmadı, olmayacak..
-fdqayw.webp

Geri
Üst Alt