⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

beraberlik harika sonuç. bu yıl kupayı muhtemelen man city veya bayern alacak.tuchel soyunma odasına giderken mutsuzdu..

Bayern deplasmanında bizden daha iyi bir tek Man City oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildigin deplasmanda Bayern Munih'le kafa kafaya top oynuyoruz. Aaaa.. Musiala ciktiktan sonra ustun bile oynamaya basladik 😃

Gurur duyuyorum lan sizlerle.

Sane defansa hic yardima gelmiyo Davies’in de sarisinin oldugunu dusunursek sag taraftan olabildigince oynamaya devam.Boey’in bindirmeleri sayesinde Ziyech cok alan buluyo ve paslariyla iyi degerlendiriyo bunu.Devam etmek lazim.Maurom İcardim at sunlari olm ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem i 89. dakikada çıkaracak sokan hocam inşallah

Zaha ve Ziyech denen adamlar, siz o pozisyonlarda çerçeveyi bulamayacaksanız ne bokuma bu takıma gelip çuvalla para alıyorsunuz anlamadım.
Aynı beceriksizlikleri Kerem ve BAY' da yapardı zaten.
Zaha neysede ayak çok yukarı kalkınca kaydı. Ama ziyeh daha topu düzgün kontrol edemedi ayağından açtı. Bu daha beter.

xG lere bakarsak gayet iyi 0.62 e 0.32…
Bayern deplasmanı bu boru değil.

Şu Kerem'de hocanın görüpte benim göremediğim ne var acaba ? Musiala'dan sonra bir tık rahatladık ama Zaha'nın biraz daha teke tek oynaması lazım, bu seviyeyi kaldıramayacak adamları lütfen ama lütfen alma hoca oyuna, Kerem kaptırdığı tüm toplar pozisyon oluyor zaten, Tete dışında kim girse sıkıntı yaşarız gibi duruyor.

Gayet iyiyiz yahu neye kötü yazıyorsunuz. Dünya'da Bayern deplasmanında şu oyunu oynayacak hepi topu 3 takım var.

Kopenhag penaltı kazandı. 2-2 biterse işimize gelir.

Panige giriyoruz gol atacagiz diye. Eller ayaklar pert oluyor, ayaklar kayiyor ceza sahasinda.

Kerem’in kesinlikle çıkması lazım. Barış Alper girmeli ve Davies’i zorlayıp 2. sarıyı aldırmalı.

Ziyech de Kerem’in yerine kaymalı. 65’e kadar bir şey olmazda 3’lü orta sahaya dönülmeli ve skor korunmalı.

Okan hoca duy bunları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız ikinci yarı ilk maçta ki yaptığımız hataları yapmayalım

Oyundan düşeceğiz ilerde

Ziyech fiziken hazır değil yerine tete girebilir

Orta saha oyundan düşerse 3'lemek lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşmeyiz çünkü maçta tempo yok

Geri
Üst Alt