⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

gayet iyi takimiz bir iki eksigimiz var sadece kerem yerine hizli bir 10 numaramiz bile olsa cok cok daha iyi olurduk gectim orta sahalari solbekleri sag kanatlari bu bile ucucrurdu bizi

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim bu mactan sonra Icardi'ye artik iyilesene kadar dinlenmelisin diyebilir hoca, biraz Bakambu-Mertens falan oynasin yoksa hic bir zaman tam hazir hale gelemeyecek. Igneyle oynamak istemesi takdire sayan ama lig daha uzun.
Bence milli araya kadar boyle devam edecekler. Hatay macinda da goruruz gibi.

bence torreira ve boey iyi bile dayandılar adamları 5 dk bile dinlendiremedık yedekleri olmadıgı icin
çok insafsızca gidiyoruz aslında bu ikiside eleştirilemez bana göre
torreira ileri press icin kosuyor ama geri ortasahaya dönmüyor kaan tek kalıyor

ya bu press olayını bırakalım zaten bayern e tutmadı ilk yarı

boey ise iyiydi

Hiç iyi oynamıyoruz ama İcardi son dk da atması lazımdı. pek şaşırmadım, çünkü son maçlarda iyi değil.

Diğer yandan, ilk yarı bu kadar önde basmaya çalışırsan yorulursun tabi. İlk maç için kondisyon için şikayet edenler pek haklı değil.

Bayern deplasmanında kaçan gollere üzülüyoruz, lükse bakar mısın :) Bitiricilik dışında gayet sağlam takımız, hem manchester'ı hem kopenhag'ı rahat yenip bu gruptan rahatlıkla çıkarız.

Her ne kadar halen Okan hocanın yerine dünya çapında rüştünü kanıtlamış bir hocaya ihtiyacımız olduğunu düşünsem de hakkını vermek lazım şampiyonlar liginde rüya gibi oynuyoruz.

Ben gurur duyuyorum takımımla, o eski şampiyonlar ligi ruhumuz geri döndüğü için çok memnunum.

Beraberlik bile çok iyi olur bu sefer dayanalım lütfen 45 dk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Grupta 2 mac da böyle bitse enfes olur. Icerde manuyu yen cik gruptan

Geri
Üst Alt