ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Bayern Münih 0-0 Kopenhag | MS | 29 Kasım

da yaziyor, suan sizin konusmanizi gorunce oraya baktim orada tam olarak boyle yaziyor
Bendeki fye bakınca da senin dediğin gini normal averaj önemli oluyor. Ne karışık yazmışlar yaw. B ile c aynı gibi duruyor

Benim attığımın aynısı bu ahbap

Hic totem ya da bu macin moral bozukluguna gore konusmuyorum. Gruptaki tum maclari izledim ve yorumum su ki son macta bizim deplasmanda bunlari yenme ihtimalimiz yok. Bayern resmen cok buyuk kasarlik yapti. Bayernden en kotu 1 almaliydik. Kopenhag icerde canakkale gecilmezi yapacak ve uyutup yenecek bizi.

Verilmeyen Mullerin itilmeside penaltiydi hadi vermedin bu top once ele carpiyor sonra koltuk altina geliyor birde bayerne iptal ediyorlar severim askini izdirabini

Simdi isin yok aralikta - derece buz pistinde bu pislik takimin 11 kisilik savunmasini izle ilk golu atarsak anca mac cozulur baska turlu hu kopenhag denen les takim gol yemez

Allahiniz kitabiniz varsa su serefsiz tohumlarini uc dort tanr sallayin

İyi tarafından bakarsak Kopenhag saldırmayacak kontrollü oynayacak diğer maça göre. Biz hertürlü kazanmak zorundayız. Bizde ligde kaleye otobüs çeken takımlara karşı alışkınız. Tamam iyi defans yapıyorlar ama hücumda da baya iyi organize oluyorlar.

kopenhag yenilseydi grupta 5 haftadır 2. olmuş olacaktık

Bendeki fye bakınca da senin dediğin gini normal averaj önemli oluyor. Ne karışık yazmışlar yaw. B ile c aynı gibi duruyor

Benim attığımın aynısı bu ahbap
Aynen normal averaja bakiliyor suan, bizde Kopenhag'in gerisindeyiz maalesef tek bir golle. Artik 3 puandan baskasi kurtarmiyor bizi.

Geri
Üst Alt