⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Luke Shaw da sahalara geri dönmüş.Everton maçıyla beraber ilk 11 başlayacak diyolar.Rashford-Martinez-Eriksen-Casemiro oynamayacak gibi büyük ihtimalle..

Kalede Altay olabilir, mençıstır kaynaklarında Onana nın sakatlığı ile ilgili haber var mı-

Kalede Altay olabilir, mençıstır kaynaklarında Onana nın sakatlığı ile ilgili haber var mı-
Fabrizio Romano'ya göre sakatlığı pek fazla ciddi değilmiş reis.Türk medyasına göre de avukatın attığı 1 iddia var ortalıkta o nedenden dolayı Türkiye'de ki maçta oynatılmaz diyolar.Çoğu yabancı Manchester United sayfaları da sürekli kalede Altay Bayındır oynarsa ona güvenir misiniz tarzında sorular soruyolar..

Fabrizio Romano'ya göre sakatlığı pek fazla ciddi değilmiş reis.Türk medyasına göre de avukatın attığı 1 iddia var ortalıkta o nedenden dolayı Türkiye'de ki maçta oynatılmaz diyolar.Çoğu yabancı Manchester United sayfaları da sürekli kalede Altay Bayındır oynarsa ona güvenir misiniz tarzında sorular soruyolar..

Muallak demek ki.
İkisi de güven vermiyor aslında kalede Altay olsa bizim için belki daha zevkli olur diye düşündüm.

Muallak demek ki.
İkisi de güven vermiyor aslında kalede Altay olsa bizim için belki daha zevkli olur diye düşündüm.
Altay'ın özellikle bizim sahadaki performansı çoğunlukla iyiydi.O zamanlar Fb'de kaleci antrenörü vardı Alman'dı ismini şu an pek hatırlamıyom da Borussia Dortmund geçmişi de vardı o zamanlar performansı iyidi.Ne zaman kaleci antrenörü değişti performansı daha da kötüye gitti.1 de üstüne üstlük sakatlıklar yaşadı.Manchester United'ın kaleci antrenörleri de iyidir.Maç eksikliği de varken Altay'ın oynaması bana göre de iyi olur gibi..

Son düzenleme:
Hafta sonu everton sunlara dösese cok güzel olur milli arasi sonrasi moralleri iyice dibe vursun öyle gelsinler

Zıvanadan cıktın iyice
Gırgır şamata olsun dedim biraz. Gerçek tahminim burda. Ayrıca Bayern-Kopenhag dışındaki 3 sonuç gayet olası makara olanda da

Bayern-Kopenhag Bayern farklı alır
GS-Manu berabere

Manu-Bayern Manu alır
Kopenhag-GS tek farklı alırız

Bayern 15
GS 8
Manu 7
Kopenhag 4

Kopenhag dönüşü Sivas'ta ekibimiz:

images

Alanyaspor - Manchester United - Pendikspor dep gayet güzel fikstür buradan kayıpsız 3/3 ile çıkmak gerekiyor.

En sıkıntılısıda Adana Demirspor - Kopenhag dep - Sivas dep buraya kadar rotasyondan fayda alamazsak en büyük sıkıntı bu 3'lü olacak eğer Kopenhag maçı final havasında olacak.

Bu 3'lü öncesi sonrası puan kaybı yaşamak istemiyorsak Ndombele, Oliveira, Angelino, Kazımcan, Tete, Mertens, Kerem Demirbay herkesten %100 faydalanmamız lazım. Bitiricilik işini tamamen noktalamamız lazım hata yapma lüksümüzün olmadığı dönem olacak.

Geri
Üst Alt