⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Ben Zaha'ya çok şaşırıyorum adamın gelmeden önce hayranıydım ne bir dribbling ne bir çalım ortada yok resmen

Mertens ve Ndombele devre arası niye çıkmadı sorusu gelecektır.

Şu koduğumun oyununda bir 5 dakikada savunma yapın, hep pres hep pres olmaz 5 kişi pres yapar 3 kişi kıçından nefes alırsa böyle gol yersin

Hoca baştan aşağı saçmaladı malesef yanlış çıkarılan kadro ikinci yarınn başında yapılmayan iki değişiklik 3ü yedikten sonra daha yapmana gerek yok yazık oldu gerçekten kopenhag maçını kazanmaktan başka çare yok

defanstan orta yap apo iyi alistin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü ilk 11, hatalı taktik, geç müdahale ve hakemin de katkısıyla maç bu hale geldi. Üzücü oldu.

nellson ne oldu da bu kadar oynamaz oldu.. ndombele ne oldu da bir anda en önemli maçta.. kaan ortada iyi oynuyordu ne oldu da defans.. kereme kurulu oyun var bu maçı mı buldu yedek beklemesi...

golle dağıldı bizim takım...

yediğimiz goller yüzünen hakemin çiğnemesine gelemiyorum. Bu kadar basit pozisuon verilmez.

Golden sonra yapacaktın 2 3 değişiklik en kötü 3u yemezdin bomboş abi sol taraf bomboş orta saha bomboş elinde adam var oynatmıyorsun bir degil iki degil her mac aynı şey

Geri
Üst Alt