⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Onana
Wan Bissaka - Varane - Maguire - Shaw/Dalot
Amrabat - McTominay/Hannibal
Anthony - Bruno - Garnacho
Hojlund​

Muslera
Boey - Davidson - Apo- Angelino
Torreira - Ndombele
Kerem - Mertens - Zaha
İcardi

Bana göre en iyi 11imiz budur, Mancester'a en az 2 fark atacak kadro

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hojlund var mı yok mu şimdi? Sakat gözüküyor inşallah oynamaz.

Rüzgarda savrulan Ziyech ile faydasız Tete’yi ilk 11’de görmek istemiyorum. Kerem’e bile razıyım.

Torreira Kaan
Barış Mertens Zaha
İcardi

Mertens süper bir dönüş yaptı. Herkes direk kadroya yazmış, normal olarak. Dünkü maçtaki oyununu tekrarlarsa bizi kimse tutamaz.

Çok sıkıntı çekeceğiz ve dep. galibiyet iht. daha fazla.

3-5 atarız deyip yükseklerden uçmağa lüzum yok.

Daha önce de belirttim Manu'ya Menemen belediyespor tarifesi çekmenin bir anlamı yok
Manu Manudur
Disiplinden kopmamak gerek
Kopenhag da zor rakip

Bugün de kazanırlarsa İngiltere Ligi'nin en formda takımı olacaklar.5 maçta 4 galibiyetle olacaklar o kadar eksikle.Kesinlikle öyle kolay 1 maç değil..

Kına yak yenerlerse de
Vınla ulan :D
images

Abi şu manuyu ciddiye alın tarzı yorumlar ne kadar tuhaf, manuyu ciddiye almayan kim var futbolcu mu taraftar mı ? hedef maçımız buydu zaten tabii ki herkes kazanmak istiyor ve inanıyor bunun manuyu küçümsemekle ne alakası var.

cok cok cok zor bir mac

bayern macindan cok daha zor hatta

burada insanlar yine fark atariz moduna girmis

sampiyonlar liginde as kadroyla cikan bir manuyu yenmek hicbir zaman kolay olmaz

bunu idrak edin önce

deplasmandaki bayern taktigi ile cikmak gerekir maca

önde pres ama daha kontrollü bir sekilde

60dan sonra düsersek bizi dagitirlar hemen

okan hoca gol yiyene kadar beklemez umarim hamle icin

nelson da kesinlikle uzak dursun

Abi şu manuyu ciddiye alın tarzı yorumlar ne kadar tuhaf, manuyu ciddiye almayan kim var futbolcu mu taraftar mı ? hedef maçımız buydu zaten tabii ki herkes kazanmak istiyor ve inanıyor bunun manuyu küçümsemekle ne alakası var.
Hem bu konuda hem de diğer sosyal medyalarda bu maçı çok hafife alanlar var reis.Dün maçtan sonra Twitter Ses Odası'na 1 baktım orda da biz şimdiden Kopenhag maçını düşünelim bu maçı garanti yeneriz falan filan diyolardı..

Geri
Üst Alt